reviews –

Uli


    "Zeer snelle en goede service. Zitzakken zijn van goede kwaliteit en zeer comfortabel.. Sterke punten: Goed product en goede Service. Verbeterpunten of tips: Ga zo door!!"
    By Anoniem 5 2014-12-21

    Paddy


      "Eerste aankoop, niets op aan te merken! Verliep soepel en vlot. Top.. Sterke punten: Het snelle antwoord van de klantenservice via email. Was ik heel blij mee."
      By Anoniem 5 2014-12-20

      Elly


        "Vorig jaar hebben wij voor ons dochtertje met een beperking de therapy zitzak aangeschaft. De therapy zitzak geeft veel ondersteuning wat goed is voor kinderen met een minder goede spierspanning. Onze ergotherapeut is ook zeer tevreden over dit product. We vonden het product zo geweldig dat we ook wel twee therapy zitzakken voor het Kinderdag centrum wilde aanschaffen (speciaal voor kinderen met een beperking). Aangezien ons budget voor twee zitzakken eigenlijk niet helemaal toereikend was heeft het team van Therapie er toch voor gezorgd dat er twee therapie zitzakken konden worden geleverd aan het Kinderdag centrum. De kinderen zitten erg graag in de therapie zitzak om ontspannen een muziekje te luisteren, geweldig toch! Nogmaals hartelijk dank hiervoor.. Sterke punten: Zeer vriendelijk en klant gericht. . Verbeterpunten of tips: Jullie zouden eigenlijk meer reclame moeten maken met dit geweldige product."
        By van der Molen 5 2014-12-19

        Toby


          "Mooie website, orderlijk en overzichtelijk. Verbeterpunten of tips: Meer acties doen :) Het zijn goede zitzakken en zijn hun geld waard. Ik heb al veel vrienden die er door bij mij in te zitten, ook zitzakken hebben aangekocht. Maar met meer acties of gratis verzending, kunnen jullie nog meer mensen bereiken !"
          By Jeffrey 5 2014-12-18

          Baloo


            "vooral voor kinderen een feest. Een zegen voor de rug."
            By Anoniem 4 2014-12-11

            Elly


              "Ik heb Terapy voor het eerst leren kennen op Electronic Family Festival 2014. De zitzakken zagen er niet alleen erg leuk uit, maar zaten ook nog eens heerlijk. Dat heeft mij doen besluiten om er ook één voor thuis aan te schaffen en ik ben er nog steeds iedere dag erg tevreden over!. Sterke punten: Uiterlijk, comfort en de leuke verpakking als verrassing."
              By Menno Goossens 5 2014-12-11

              Toby


                "Een geweldig product mete en bijzondere promotie tijdens festivals.. Verbeterpunten of tips: Zorgen voor een dynamisch aanbod. Bijvoorbeeld aangepaste hoeveelheid navulling"
                By Anoniem 4 2014-12-09

                Uli


                  "Als je eenmaal gaat zitten in deze geweldige zitzak wil je er nooit meer uit. Dat is mooi, want dit is fysiek ook bijna onmogelijk.. Verbeterpunten of tips: Het zou te gek zijn als er een hoes bij kwam die zowel confortabel als waterafstotend zou zijn. "
                  By bouw! 4 2014-12-08

                  Elly


                    "Prima. Sterke punten: Vrolijke, inspirerende site. Leuke manier om je kleur te kiezen.. Verbeterpunten of tips: Ik vind de informatie aan de beperkte kant en mis wat meer gebruiksfoto's om de toepassingen duidelijker te zien. Het is een hele uitgave en ik kan hem niet testen van te vore dus best een risico. Dan vind ik het prettig om wat meer voorbeelden te zien van mensen die er in zitten en op welke manieren je hem kunt gebruiken. Formaat zou ik ook handig vinden."
                    By Marjolein 4 2014-12-08

                    Toby


                      "Supersnelle levering van de Baloo zitzak, heerlijk om in tot rust te komen."
                      By Anoniem 5 2014-12-08

                      Elly


                        "Ik heb vorige week twee artikelen besteld en kreeg meteen telefoon dat het eerste eraan komt en het tweede nog een paar dagen op zich zou laten wachten. Vervolgens bleek dat het tweede ook aan iemand anders was beloofd. Maar de reactie was meteen dat ik het dan zou krijgen omdat ik eerst was. Ik heb toen gezegd dat ik geen haast had en dat de ander wel eerst bediend zou mogen worden.. Sterke punten: leuk om gebeld te worden na de bestelling. dat maakt het internetwinkelen toch weer persoonlijk.. Verbeterpunten of tips: ga zo door en houd het leuk!"
                        By Anoniem 5 2014-12-05

                        Toby


                          "fijn, fris product. De dag erop geleverd.. Sterke punten: grappig product en zit ook nog eens goed. Verbeterpunten of tips: transportkosten aan de hoge kant"
                          By lex majoor 5 2014-12-04

                          Vulling


                            "Al twee jaar maken wij met veel plezier gebruik van de grote zitzak en tube en dat zowel binnen als buiten. Buiten werd de zak door de kinderen gebruikt o.a. voor de zachte landing bij de trampoline :-) Na zo een intensief gebruik hebben wij vorig week korrels besteld, om de zakken bij te vullen. Het bijvullen is een rommeltje geworden, de korrels zijn aanzienlijk kleiner dan in de originele zakken, maar het is gelukt.. Sterke punten: multifunctioneel. Verbeterpunten of tips: geen"
                            By M.Wijnands 5 2014-12-04

                            Ringo


                              "zit lekker = zeer goed. Sterke punten: De leuke kleurvariatie, waarin je kunt bestellen! De zachtheid van het zitten van de kussens.. Verbeterpunten of tips: nee"
                              By mw. M. Janssen 5 2014-12-04

                              Zoli


                                "Heerlijk product! Ik heb een eenpersoons zitzak en een Dino.. Sterke punten: Persoonlijke en snelle benadering.. Verbeterpunten of tips: Prijs omlaag van de producten. Prijs staat mijns inziens niet in de juiste verhouding met de werkelijke kosten. Ik vermoed dat je meer betaalt voor de hipheid en de auto van de eigenaar :-) dan voor de werkelijke kosten. Dat voelt niet fijn. Aangeschaft product: Dino (stond niet in de lijst hieronder)"
                                By Anoniem 4 2014-12-03

                                Toby


                                  "Goede ervaringen.. Sterke punten: Makkelijke communicatie, goede verzending producten.. Verbeterpunten of tips: Geen"
                                  By Anoniem 5 2014-12-02

                                  Baloo


                                    "Prettig zaken met u te doen! Ik zal uw product zeker aan anderen aanbevelen.. Sterke punten: vriendelijkheid. heel fijn dat we stalen gekregen hebben!. Verbeterpunten of tips: de verzending liep helemaal verkeerd, maar ik denk dat jullie dat al opgelost hebben."
                                    By Woondroom Veldhoven 4 2014-12-01

                                    Elly


                                      "Geweldig zitcomfort. Zeker als je lijf vermoeid is geeft hij veel steun. Het materiaal voelt lekker warm. Het uiterlijk vind ik matig. Een andere hoes maken lukt niet, omdat dat nooit elastisch genoeg is.. Sterke punten: Steun gevend. Verbeterpunten of tips: Materiaal is erg glad, beetje steunkous-achtig.. Een iets grover weefsel of breisel zou ik leuker vinden. "
                                      By amc 5 2014-12-01

                                      Elly


                                        "Heerlijke zitzak en goede service als je een andere kleur hoes wil dan die je besteld hebt.. Sterke punten: snel geleverd. Verbeterpunten of tips: zit geen retourbon bij"
                                        By Anoniem 4 2014-12-01

                                        Elly


                                          "Er is werkelijk geen betere zitzak dan deze! Onze kinderen zitten er altijd (samen) op en ook kinderen die komen spelen krijgen er geen genoeg van. De combinatie van de vulling met het materiaal van de zak en hoes maken de zitzak uniek, perfect ondersteunend en zeer degelijk. (Mijn kinderen vinden het heerlijk er 'in te duiken'). Super gemakkelijk te wassen. Stiekem wil ik er nog wel een omdat deze altijd bezet is.... Sterke punten: De beste die er is!!!"
                                          By Wendy 5 2014-11-29

                                          Eeny, Meeny & Miny


                                            "Super. Sterke punten: Super service en top produkt. "
                                            By Blijer 5 2014-11-28

                                            Elly


                                              "Goede service en prachtige zitzak."
                                              By Suzanne Burgers 5 2014-11-28

                                              Elly


                                                "Zitzak Therapy besteld en die is snel geleverd. Bevalt prima. Voor de bestelling kreeg ik gekleurde stofjes toegestuurd zodat ik de kleur kon bepalen. Die mocht ik houden en zo kon mijn buurvrouw ook meteen een goede kleur uitzoeken. Verder is er geen contact nodig geweest.. Sterke punten: Klantvriendelijk: ik werd heel vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon.. Verbeterpunten of tips: Nee."
                                                By Anoniem 5 2014-11-27

                                                Baloo


                                                  "Ik heb twee druppel. Toen ik de tweede ontving viel mij op dat de eerste erg leeg was. Ik dacht dat dat zo hoorden origineel. Vanuit support heb ik een navul-verpakking voor de halve prijs gekregen.. Verbeterpunten of tips: Het product ziet er op de site een stuk decoratiever uit dan thuis. Het is mij niet gelukt een druppel te maken zoals op de site, het lijkt meer op een "normale" zitzak..."
                                                  By Jochem 3 2014-11-27

                                                  Elly


                                                    "Ik heb ontvangen waarvoor ik betaald heb.. Sterke punten: nee. Verbeterpunten of tips: nee, afwikkeling en product zijn conform het prijskaartje."
                                                    By lex majoor 4 2014-11-27

                                                    Eeny, Meeny & Miny


                                                      "Prima!. Sterke punten: .. Verbeterpunten of tips: Misschien iets duidelijker aangeven wanneer de levering binnenkomt, op de site stond nog in productie terwijl hij in de middag geleverd werd. Ik heb een losse hoes. Esteld, maar vond de doos erg groot, voor zo een klein onderdeel"
                                                      By Anoniem 4 2014-11-26

                                                      Baloo


                                                        "deze keer snel geleverd, vorige duurde het iets langer met ruilen, maar hiervoor ook excuus gehad, dus ik ben dik tevreden.. de zitzakken zijn heerlijk.. Sterke punten: klantvriendelijk en behulpzaam... snel en correct.. Verbeterpunten of tips: voor mij is het prima zo."
                                                        By Anoniem 5 2014-11-26

                                                        Baloo


                                                          "Prachtige zitzakken! Leuk dat er verschillende kleuren hoezen zijn. Ze zitten prima voor een niet al te stram persoon :). Sterke punten: vriendelijke eigenaar; speelse website. gratis verzending omdat we een leuk gesprek hadden , en omdat ik wat onvolkomenheden van de website doorgaf. . Verbeterpunten of tips: Tips om uit de zitzak te komen voor stijve mensen"
                                                          By Anoniem 5 2014-11-26

                                                          Elly


                                                            "Terapy is een geweldig kwaliteitsproduct. Mijn kinderen wonen er zowat in. De levering is snel en contact met het bedrijf verloopt prettig.. Sterke punten: Er wordt meegedacht met de klant. Ik vond de prijs van aanschaf van een hoes t.o.v. een zitzak vrij prijzig. Hierop kreeg ik direct een kortingscode van 5% toegezonden. "
                                                            By Anoniem 5 2014-11-26

                                                            Elly


                                                              "tot en met de levering goed tot uitstekend, toen de naheffing (invoerrechten) kwam zeer matig.. Sterke punten: Denken mee, doen iets extra's. Hebben geduld.. Verbeterpunten of tips: We hebben een kater van de eindafrekening. Met ons is niet goed gecommuniceerd over de extra kosten bij invoer van het product in Zwitserland. We hadden begrepen dat het bedrijf die kosten voor haar rekening zou nemen omdat wij de Nederlandse BTW betaalden c.q. de prijs van het procukt inclusief BTW. Toen we daar over belden vonden we minder gehoor en hebben wij het wr ook bij laten zitten."
                                                              By p. harthoorn 2 2014-11-26

                                                              Elly


                                                                "Bestelling is keurig afgehandeld. Zitzak bevalt tot op heden goed.. Sterke punten: Fijn dat ze niet van plastic zijn.. Verbeterpunten of tips: De zitzak wordt wel snel stoffig, dus misschien is daar iets aan te doen. Ik vind de zitzakken wel duur."
                                                                By Anoniem 4 2014-11-26

                                                                Elly


                                                                  "Het zit geweldig"
                                                                  By Anoniem 5 2014-11-26

                                                                  Elly


                                                                    "De zitzak ziet erg fijn en is goed te wassen."
                                                                    By Anoniem 5 2014-11-26

                                                                    Elly


                                                                      "Ben zeer tevreden over de zitzakken van Terapy. Zeer comfortabel en verkrijgbaar in mooie kleuren. Dienstverlening is ook erg goed. Zeer behulpzaam en flexibel.. Sterke punten: Heb ooit vulling besteld en wilde bij nader inzien de grotere hoeveelheid in plaats van de kleinere. Heb hierover contact gezocht met de klantenservice en ben direct goed geholpen. Was allemaal geen probleem en werd direct geregeld."
                                                                      By Charlie 4 2014-11-26

                                                                      Elly


                                                                        "goed. Sterke punten: Gewoon `n goed bedrijf, niets op aan te merken!!. Verbeterpunten of tips: nee"
                                                                        By de bruijn 5 2014-11-26

                                                                        Uli


                                                                          "Goed. Sterke punten: produkten. Verbeterpunten of tips: Duidelijk de verzendkosten benoemen tijdens een telefonische bestelling."
                                                                          By Anoniem 4 2014-11-26

                                                                          Toby


                                                                            "De zitzak op het werk al ervaren en nu dan ook voor thuis besteld. Heerlijk om in weg te zakken voor de openhaard, en nog goed voor je rug ook! ben er niet meer uit weg te slaan. Sterke punten: Heerlijke zitzak "
                                                                            By Anoniem 5 2014-11-26

                                                                            Toby


                                                                              "ik heb al meerdere keren privé en voor mijn werk zitzakken besteld. Ze zijn geweldig. Iedereen die er op gelegen heeft is hooked. Sinds SInterklaas een zitzak doneerde is het eerste wat mijn studentenzoons doen als ze thuiskomen even languit op de terapy. Mooi materiaal, goede service, fijn om echt goede spullen om je heen te hebben,. Sterke punten: Duidelijkheid; snelheid; goed product. Vorig jaar heb ik al eens aangegeven dat er meerdere formaten zouden moeten zijn en voilá!. Verbeterpunten of tips: Houden zo!"
                                                                              By judith lange 5 2014-11-26

                                                                              Toby


                                                                                "klantvriendelijk en heerlijk product!. Sterke punten: heerlijk product! snel geleverd !"
                                                                                By Peter Zarger 5 2014-11-26

                                                                                Toby


                                                                                  "Uitstekend, verslavend, ondersteunend en ontspannend.. Sterke punten: Personalia touch, er wordt naar je geluisterd. . Verbeterpunten of tips: De kleuren van de website komen niet overeen met de kleuren in de werkelijkheid "
                                                                                  By Jonker 5 2014-11-26

                                                                                  Toby


                                                                                    "Verkoopt leuke comfortabele zitzakken.. Sterke punten: Verkoopt leuke unieke producten. . Verbeterpunten of tips: nee. "
                                                                                    By Anoniem 4 2014-11-26

                                                                                    Eeny, Meeny & Miny


                                                                                      "snel, handig"
                                                                                      By the strength-company 4 2014-11-26

                                                                                      Eeny, Meeny & Miny


                                                                                        "Redelijk. Verbeterpunten of tips: Beschrijving erg miniem, bijvoorbeeld hoe de druppelvorm van de zitzak bereikt kan worden Achteraf is een beschrijving nagezonden. "
                                                                                        By toma 4 2014-11-26

                                                                                        Elly


                                                                                          "zeer snelle levering, klein gaatje in hoes maar snelle en bevredigende oplossing."
                                                                                          By Polly 5 2014-11-18

                                                                                          Elly


                                                                                            "Het was makkelijk te bestellen, en op en top klantvriendelijk.. Sterke punten: De klantvriendelijkheid vond ik heel goed. Ook het probleem van de levering vond ik netjes opgelost. Verbeterpunten of tips: Misschien over gaan naar een ander leveringsbedrijf voor de pakketten? "
                                                                                            By Anoniem 5 2014-11-11

                                                                                            Eeny, Meeny & Miny


                                                                                              "Ik heb een mini zitzak besteld"
                                                                                              By Anoniem 4 2014-11-10

                                                                                              Elly


                                                                                                "snelle levering en zit heerlijk. Verbeterpunten of tips: minder prettig dat je pas aan het eind van bestelproces achter de verzendkosten komt."
                                                                                                By Anoniem 4 2014-11-09

                                                                                                Elly


                                                                                                  "Snelle accurate levering. Sterke punten: Nvt. Verbeterpunten of tips: Bijlevering van navulling na 'inzitten', prijs kan daartoe aangepast"
                                                                                                  By Anoniem 4 2014-11-05

                                                                                                  Baloo


                                                                                                    "Dit zit echt ongelofelijk! Het past zich echt helemaal aan aan je lichaam! Veel beter dan al die andere merken!"
                                                                                                    By Karin Blauw 5 2014-11-03

                                                                                                    Baloo


                                                                                                      "Heerlijk zacht en comfortabel! Lekker om op te luieren in de woonkamer of zelfs buiten in de zon. Zelfs mijn kat is er dol op!Het is moeilijk om iet in slaap te vallen op iets wat zo heerlijk comfortabel ligt. Het vraagt wat oefening om de juiste manier te vinden om erop te gaan zitten/liggen, maar dan heb je ook wat!Dit is een aanradertje!!!"
                                                                                                      By Roxana Velde 5 2014-11-03

                                                                                                      Baloo


                                                                                                        "Dit is het echt helemaal! Ik ken gewoon niets dat beter zit! :)"
                                                                                                        By Jacky 5 2014-11-03

                                                                                                        Elly


                                                                                                          "Wat is dat leuk, onlangs hebben wij 2 Elly's aangeschaft in verschillende kleuren; onze 2 tienerzoons zijn er nu helemaal weg van en spelen voor de TV hun spelletjes of gaan ieder in een hoekje op hun eigen terapy een boek zitten lezen."
                                                                                                          By Peter Blauw 5 2014-11-03

                                                                                                          Baloo


                                                                                                            "Wat een aanwinst die maxi terapy, een heerlijke relax bank/zetel, je voelt de vermoeidheid uit je lichaam verdwijnen, bovendien een extra verrassing.....een vriend van mijn zoon bleef onverwachts logeren en heeft een therapeutische nacht gehad op de BALOO."
                                                                                                            By Liesbeth de Vries 5 2014-11-03

                                                                                                            Baloo


                                                                                                              "Eindelijk iemand die comfort snapt en ervoor zorgt dat het binnen elk huis past! En drie vriendinnen hebben hem ook al gekocht!"
                                                                                                              By Loor 5 2014-11-03

                                                                                                              Baloo


                                                                                                                "De BALOO! Zeker een aanrader! Had eerst een comfi-zetel op kantoor, maar heb hem vervangen door de TERAPY, want die kan ik ook gebruiken voor power-naps!"
                                                                                                                By M.Schipper 5 2014-11-03

                                                                                                                Elly


                                                                                                                  "Vroeger zat ik na mijn luch nog eventjes de krant te lezen in mijn buro-stoel; niet meer.................ik heb nu de Elly aangeschaft en samen met de u-terapy, die ik daarop leg kan ik lekker mijn krant lezen en helemaal uitgerust en opgefrist weer op mijn burostoel gaan zitten om verder te werken."
                                                                                                                  By Jan-Paul Sonke 5 2014-11-03

                                                                                                                  Elly


                                                                                                                    "Ik ben nu al 4 maanden zwanger, en ik leef echt op de BALOO! Na de bevalling koop ik zeker de Elly en de u-TERAPY om makkelijk bortvoeding te geven!"
                                                                                                                    By Marieke 5 2014-11-03

                                                                                                                    Elly


                                                                                                                      "In een woord geweldig! Mijn vriendinnen zijn jaloers!"
                                                                                                                      By Daniella 5 2014-11-03

                                                                                                                      Baloo


                                                                                                                        "Mijn vrouw is in verwachting van een tweeling; op aanraden van een bevriende fysiotherapeut heb ik voor haar de BALOO gekocht en daarbij ook nu al de U-terapy, zodat ze over 2 maanden op een ergonomisch verantwoorde manier kan zitten en onze 2 kinderen kan voeden. Zeker nu ze zo zwaar is geworden met die 2 kleintjes in haar buik is de BALOO een verademing voor haar............weg met de rugklachten!"
                                                                                                                        By Patrick Vermeulen 5 2014-11-03

                                                                                                                        Elly


                                                                                                                          "Ik heb een tweeling en dankzij de combinatie van u-TERAPY en Elly was het echt ontspannend om borstvoeding te geven. Want voor twee babies heb je echt beide handen nodig, en dat kan dankzij TERAPY!"
                                                                                                                          By Hila 5 2014-11-03

                                                                                                                          Baloo


                                                                                                                            "Ik lig nu dagelijks op de BALOO en vindt het heerlijk. Ben ondertussen zeven maanden zwanger en die grote zitzak geeft zelfs steun aan mijn grote buik. Mij haal je er niet meer van af."
                                                                                                                            By Miranda van Kunen 5 2014-11-03

                                                                                                                            Uli


                                                                                                                              "Een oplossing van formaat, onlangs had ik de BALOO aangeschaft, een zegen voor de rug van mijn echtgenoot en mijzelf. Eureka!! Door er 1 tube op te zetten heb ik een ruime 2-persoons zitbank gecreëerd.Wat een idee........die terapy, gezond voor het lichaam, elegant en een streling voor het oog door met de verschillende kleuren te spelen, in mijn geval een rustige bordeaux BALOO en een grijze u-tube."
                                                                                                                              By Eleonor Fazanten 5 2014-11-03

                                                                                                                              Uli


                                                                                                                                "Heerlijk, eindelijk kan ik in bed lezen en TV kijken zonder nek en/of rugpijn te krijgen! Ik leg de U-terapy gewoon op mijn kussen en geniet nog een uurtje van mijn welverdiende rust"
                                                                                                                                By Pieter de Groot 5 2014-11-03

                                                                                                                                Baloo


                                                                                                                                  "Ik heb al jarenlang rugklachten, en geen enkele zetel hielp mij. Ik moet zeggen dat ik nu gewoon verslaafd ben aan mijn TERAPY! Want het verzacht de druk op mijn ruggewervels echt! Zeker een aanrader!"
                                                                                                                                  By Ellie Blik 5 2014-11-03

                                                                                                                                  Baloo


                                                                                                                                    "Ik vind de TERAPY heel goed! Hij geeft goede steun aan de onderrug, en ik raad hem aan aan al mijn patienten!"
                                                                                                                                    By Dokter Fass, Chirurg 5 2014-11-03

                                                                                                                                    Baloo


                                                                                                                                      "Had veel last van rugklachten en wist nooit een goede houding te vinden s'avonds op de bank. Dit zit heerlijk en mijn rugklachten zijn een stuk minder"
                                                                                                                                      By Helie van Grimbergen 5 2014-11-03

                                                                                                                                      Baloo


                                                                                                                                        "De BALOO hebben we al een tijd in huis. Echt een aanrader (ook als je geen rugklachten hebt). Hij ligt simpelweg heerlijk. Ook de service is goed. Na wat problemen met de hoes werden we snel en goed geholpen. Chapeau!"
                                                                                                                                        By Ad van der Vleuten 5 2014-11-03

                                                                                                                                        Baloo


                                                                                                                                          "Grandioos de zitzak werd vanmiddag geleverd ,hartstikke bedankt voor de goed service ,zal het iedereen door vertellen , ik moet alleen nog even een stuk of 20 kado papier rollen kopen om het in te pakken , wat een grote doos, nogmaals bedankt ,ze zal het een mooi kado vinden, mvgr Jeroen Dijkhuis"
                                                                                                                                          By Jeroen Dijkhuis 5 2014-11-03

                                                                                                                                          Baloo


                                                                                                                                            "Waarom hebben we dit niet eerder ontdekt ? Het is een leuk cadeau en iedereen die er kennis mee maakt is enthousiast over het comfort.Onze kleindochter waarvoor de mini en de maxi bestemd waren als cadeau moet ondervinden dat haar geschenken vaak bezet zijn, maar ze kruipt dan wel graag in de doos waarin het verpakt was... Een goede aankoop, dat mag dan ook gezegd worden !!"
                                                                                                                                            By Leysen Roger 5 2014-11-03

                                                                                                                                            Baloo


                                                                                                                                              "Ik heb al een tijdje een BALOO, maar sinds drie weken is hij in beslag genomen door mijn vader. Hij heeft al jaren rugklachten en dan vooral s`nachts. Andere matrassen hielpen niet en nu slaapt hij dus sinds drie weken op de BALOO en de klachten worden minder! Voor hem goed nieuws, voor mij iets minder: ik zal dus een nieuwe TERAPY moeten aanschaffen!"
                                                                                                                                              By Celine Schroeder 4 2014-11-03

                                                                                                                                              Baloo


                                                                                                                                                "Geweldig ding, ook voor acrobatische kunsten van de kinderen!!!"
                                                                                                                                                By Door: hola 4 2014-11-03

                                                                                                                                                Baloo


                                                                                                                                                  "Mijn broer heeft er ooit 1 gekregen, en ik wil er nu natuurlijk ook zo snel mogelijk 1! geweldig ding!"
                                                                                                                                                  By Song yu tee 5 2014-11-03

                                                                                                                                                  Elly


                                                                                                                                                    "via website deze zitzak gezien. gekocht voor op de kamer van mijn dochter, maar hij ligt inmiddels beneden en we zitten er allemaal graag in.. Sterke punten: snelle levering , niets op aan te merken. "
                                                                                                                                                    By Anoniem 4 2014-11-02

                                                                                                                                                    Eeny, Meeny & Miny


                                                                                                                                                      "Prima onze dochter Cleo heeft hier stage gelopen en ons kennis laten maken met jullie product. De hoes was (door het vele gebruik) versleten en aan vervanging toe.. Sterke punten: Top produkt"
                                                                                                                                                      By Marianka Kerkhof 5 2014-10-31

                                                                                                                                                      Uli


                                                                                                                                                        "heldere info, erg klantvriendelijk"
                                                                                                                                                        By Anoniem 5 2014-10-25

                                                                                                                                                        Eeny, Meeny & Miny


                                                                                                                                                          "Super, zo snel. Binnen 2 dagen was mijn terapy binnen.. Sterke punten: Snel, overzichtelijk en eerlijk. Verbeterpunten of tips: Levering; zelf een dag/tijdstip mogen kiezen zou nog fijner zijn. "
                                                                                                                                                          By Anoniem 4 2014-10-22

                                                                                                                                                          Elly


                                                                                                                                                            "Slechte levertijd. Sterke punten: Duidelijk. Verbeterpunten of tips: Op de website staat eennlevertijd van een tot twee dagen, een week geleden een zitzak besteld en nu nog niet binnen is ronduit slecht."
                                                                                                                                                            By Anoniem 1 2014-10-16

                                                                                                                                                            Elly


                                                                                                                                                              "goed maar productomschrijving kan beter, zie onderaan. Sterke punten: Goede levering. Verbeterpunten of tips: De therapy mini wordt overal afgebeeld als druppelvormige poef, maar die is uit zichzelf niet druppelvormig en heeft een zwaar object nodig om zo gevormd te zijn. Dit had beter moeten worden aangeduid bij de productomschrijving, want de zitzak doet dienst als "design" in het interieur, dat is nu wel een domper"
                                                                                                                                                              By Jill VandenDriessche 2 2014-10-10

                                                                                                                                                              Elly


                                                                                                                                                                "Kort en krachtig: uitstekend!. Sterke punten: Snelheid levering en informatie over het verloop van het order proces."
                                                                                                                                                                By Anoniem 5 2014-10-09

                                                                                                                                                                Eeny, Meeny & Miny


                                                                                                                                                                  "Goed"
                                                                                                                                                                  By Anoniem 4 2014-10-01

                                                                                                                                                                  Eeny, Meeny & Miny


                                                                                                                                                                    "Super ervaring, zondag besteld, dinsdag al in huis en het is echt een geweldige zitzak! Super!. Sterke punten: De zitzak is gewoon geweldig!. Verbeterpunten of tips: De hoes is wat dun, wij hebben de zwarte en je ziet er wel wat wit door heen."
                                                                                                                                                                    By Anoniem 5 2014-09-28

                                                                                                                                                                    Ringo


                                                                                                                                                                      "Goed. Sterke punten: Overzichtelijke website. Verbeterpunten of tips: Ik zou de kussens meer in verhouding van mensen willen zien op foto's oid. Ik heb namelijk een kleine besteld en nu al spijt dat ik geen grotere heb aangeschaft."
                                                                                                                                                                      By Anoniem 4 2014-09-23

                                                                                                                                                                      Elly


                                                                                                                                                                        "Fijne zitzak, duidelijke website en goede feedback op de status van de bestelling.. Sterke punten: Duidelijke webshop Goede feedback op status bestelling. Verbeterpunten of tips: Verzending met PostNL cargo / vracht is niet erg snel "
                                                                                                                                                                        By Anoniem 5 2014-09-16

                                                                                                                                                                        Baloo


                                                                                                                                                                          "Duidelijk, snelle levering, prima!. Sterke punten: Duidelijk en fijne service. Verbeterpunten of tips: Waar kan ik de factuur terug vinden?"
                                                                                                                                                                          By IK MAAK DE BAAN DIE IK BEN 4 2014-09-15

                                                                                                                                                                          Terapy shop 4.55952380952381 out of 5 84