reviews –

Eeny, Meeny & Miny


  "Goed Verbeterpunten of tips: Hoezen zijn zwak, dit is al de derde hoes"
  By Anoniem 5 2015-06-16

  Eeny, Meeny & Miny


   "Goed. Hoezen zijn zwak, dit is al de derde hoes"
   By Anoniem 5 2015-06-16

   Toby


    "Goed, snel en prima Sterke punten: Snelle levering, gemakkelijke betaling Verbeterpunten of tips: Verzendkosten omlaag..."
    By Simpelsporten.nl 5 2015-06-15

    Toby


     "Goed product, niet helemaal optimale ervaring bij verkoop. Sterke punten: Geweldig product :) Verbeterpunten of tips: Kleuren zijn moeilijk te beoordelen op site zonder echte foto's. terapy.eu met prijzen in euro's is moeilijk te vinden door redirect naar terapy.co.uk. Kleine terapy producten voor kids zijn te prijzig. "
     By Anoniem 4 2015-06-15

     Toby


      "Het product zelf is fantastisch, maar de levering is vrij slecht. Op de site staat "Al onze zitzakken en accessoires worden binnen drie dagen in heel Europa geleverd.In Nederland wordt de bestelling vaak de volgende dag al geleverd. " Bij mij duurde het een week. En dat is prima, maar zeg dan niet op je site dat het vaak de volgende dag al wordt geleverd. Verbeterpunten of tips: Wees eerlijk over de levertijd op de site of (in het geval dat dit een uitzondering was) stuur een mailtje waarom het langer duurt."
      By Anoniem 2 2015-06-14

      Toby


       "Vriendelijk bij telefonisch contact levering binnen twee dagen was goed het materiaal is heerlijk!"
       By Anoniem 5 2015-06-11

       Paddy


        "Goede service en snelle terugkoppeling over bestelling en levering!"
        By Michael M. 5 2015-06-08

        Elly


         "Prima Sterke punten: Snelle levering Verbeterpunten of tips: Nvt"
         By Anoniem 4 2015-06-07

         Elly


          "Ik heb 3 jaar geleden kennis gemaakt met de Terapy zitzak Baloo via mijn werk. Nu 3 jaar later wilde ik een luie zitzak voor mijn dochter aanschaffen en wist meteen dat ik die heeerlijke zitzak van "toen" wilde aanschaffen!! Sterke punten: De zitzak zit-zoals mij al bekend was- heerlijk! Ook als ik bezoek krijg en ze gaan erop zitten, geef ik ze altijd jullie naam door. Veel succes nog!! Verbeterpunten of tips: Jullie openingstijden zijn tot 17 uur. Een koopavond of mogelijkheid tot een afspraak is een aanrader. Ikzelf kende de zitzak al, maar als je dus wilt "proefzitten", wordt het moeilijk als je tot 17 of 18 uur werkt."
          By Paola 5 2015-06-03

          Elly


           "Sinds we de terapy "ELLY" in huis hebben is de zetel vrij en ELLY altijd bezet....zowel door ouder als kids, zijn zeer tevreden met onze aankoop!!!"
           By Oeyen 4 2015-06-02

           Toby


            "Positief. Goede informatie, prima website, klantvriendelijk. Heerlijk product (zit geweldig). Sterke punten: Alle aandacht voor de klant. Duidelijke uitleg. Prima website Verbeterpunten of tips: Op de tablet loopt de totale site door elkaar. Achteraf hebben wij de factuur per mail ontvangen, maar dat was echt dagen later (dat is vrij verwarrend). Vragen hierboven: info over de verloop van de order was n.v.t. aangezien wij de baloos, toby's en kleine kussentje in de winkel opgehaald hebben. De baloo is echt ontzettend groot om in de woonkamer kwijt te kunnen. Het zou leuk zijn als er een slankere variant is, met dezelfde eigenschappen."
            By Yvonne Slieker-Gelauff 5 2015-05-21

            Elly


             "het is onze eerste keer bij terapy en dat is op alle vlakken geslaagd maar vooral de zitzak zit zalig!!!!! Verbeterpunten of tips: niks te verbeteren voor ons"
             By Anoniem 5 2015-05-21

             Eeny, Meeny & Miny


              "Informatievoorziening was onduidelijk, product (hoes Elly, bordeaux rood) 100%. Sterke punten: Gemak van bestelmogelijkheid en kleurkeuze. Leuke afbeelding als heading boven de mail. De nieuwe hoes om de terapy maakt hem weer als nieuw, qua uitstraling als zitcomfort. Verbeterpunten of tips: Op 7 mei stuurt u de orderbevestiging en u schrijft: "De pakketdiensten leveren de order doorgaans de volgende dag af - en sowieso binnen 2-3 werkdagen na verzending" Dat worden uiteindelijk 6 dagen. "Op 11 mei zeggen, dat de zending vanavond 7 mei aan PostNL wordt aangeboden", staat slordig. Dat "het pakket vanaf morgen op trace & tracking te volgens is" is daarmee onduidelijk, want is dat vanaf 8 mei òf vanaf 12 mei? Dat blijkt weer "vanaf 12 mei" te lukken. Dan stuurt u op 11 mei de factuur en zegt daarbij, "Na ontvangst van de betaling, verzenden we uw bestelling direct", terwijl de betaling al 8 mei was afgeboekt. Ik nodig uit hier wat ordelijker te kunnen zijn met geven van informatie."
              By Rob Binnendijk & Bertie Schuh 4 2015-05-14

              Elly


               "Ik was op zoek naar een winkel waar ik de zitzak in België zou kunnen kopen, niet online, maar ik heb dit niet gevonden."
               By Anoniem 4 2015-05-12

               Elly


                "Hele snelle levering en een top produkt👍 Sterke punten: Klantvriendelijk "
                By Lindsey 5 2015-05-08

                Elly


                 "Fijne zitzakken, echter het nabestellen van een hoes vond ik erg prijzig, temeer omdat mijn hoes al vanaf de eerste maand gaatjes had. Verbeterpunten of tips: Belachelijke prijzen voor een hoes en voor vulling, echt een minpunt"
                 By Anoniem 5 2015-05-07

                 Toby


                  "goede ervaring opgedaan met het bedrijf, op alle gebieden. Sterke punten: klantvriendelijkheid, nakomen van afspraken: opsturen kleurenstaal. duidelijke website Verbeterpunten of tips: nee"
                  By Anoniem 5 2015-05-07

                  Toby


                   "Ik heb sinds vandaag de Baloo zitzak in huis, zou nu al niet meer anders willen. De zitzak zit heerlijk, heb nu een plek in huis om helemaal te kunnen ontspannen. Aanrader, betere zitzakken zijn er naar mijn idee niet. Sterke punten: Makkelijk te bestellen, medewerkers van de klantenservice zijn vriendelijk. Verbeterpunten of tips: Nee, niet zo zeer voor terapy zelf, wel was mijn pakket later dan gepland omdat 't bij de bezorgservice mis liep. Is netjes opgelost, dus niks te klagen."
                   By Anoniem 5 2015-04-23

                   Toby


                    "Fijne zitzakken. De witte labels vind ik ontsierend Verbeterpunten of tips: levering was niet op de aangekondigde dag, en vervolgens had verzetten van de nieuwe levertijd geen effect. Vanwege ziekte was ik toevallig wel thuis, maar ik had de datum verzet."
                    By Anoniem 4 2015-04-22

                    Toby


                     "Super tevreden. Na de middag besteld, de volgende voormiddag al geleverd."
                     By Anoniem 5 2015-04-14

                     Elly


                      "Klantgericht bedrijf dat kwalitatief hoogstaande producten verkoopt. Jong imago. Sterke punten: Zeer snel en vriendelijk antwoord door klantendienst via mail naar aanleiding van een vraag over de snelheid van levering in België. Persoonlijke en oplossingsgerichte aanpak. Aantrekkelijke website. Kwalitatief hoogstaande producten en snelle levering. Verbeterpunten of tips: Transportkosten vermeld bij product komen niet overeen met wat werkelijk wordt aangerekend. Transportkosten zijn op zich ook hoog. Onvoldoende info over snelheid van levering in België op website. Moeilijk om - met behulp van foto's op site - in te schatten of Elly voldoende groot is voor volwassen personen. Zitzakken trekken hebben de neiging om stof en vuil aan te trekken."
                      By Frank De Smet 4 2015-04-14

                      Toby


                       "Zak was te vol. Daarom eerst 3 vuilniszakken met inhoud uit de zak gehaald. Verder was de kleur anders dan verwacht. Had grijs besteld naar dit lijkt meer op donkerblauw. Verder is het wel genieten op de zak Sterke punten: Geen opvallende Verbeterpunten of tips: Minder inhoud"
                       By Dirk Versteeg 4 2015-04-09

                       Toby


                        "Love my baloo"
                        By Tamara 5 2015-04-06

                        Elly


                         "Positief, makkelijk om te bestellen, ook om kleuren te zien op het product na het selecteren. Snelle levering."
                         By Anoniem 5 2015-04-02

                         Toby


                          "Tevreden klant! Sterke punten: Zeer vriendelijke en snelle service Verbeterpunten of tips: Ik ben niet tevreden over de leveringen via PostNL. Maar dit ligt niet aan Terapy. "
                          By Kees van Nunen 4 2015-04-02

                          Toby


                           "Vriendelijke service, fijne producten Sterke punten: Leuke uitstraling, fijne producten, snelle en vriendelijke service. Vooral slim ook om ze te promoten op Surfana, dat werkte goed bij ons. Verbeterpunten of tips: Tips geven over kleurencombinaties. Niet beloven dat we hem de volgende dag zouden ontvangen en dan 2 dagen later bezorgen. Niet dat het erg was, maar beloof het dan ook niet. "
                           By Kai Vermaas 4 2015-04-01

                           Elly


                            "Heel goed en dankbaar voor de flexibiliteit en het prettige advies Sterke punten: persoonlijke advies, meedenken, maatwerk, reactie snelheid en snelle levering!! Verbeterpunten of tips: Na eerste aankoop klant een voucher optie geven dmv deze enquete!"
                            By Pth Consulting BV 5 2015-04-01

                            Eeny, Meeny & Miny


                             "Mooi product, goede kwaliteit Sterke punten: Mooi product. Fijne stof (rekbare katoen en geen polyester) en goede zit. Voor mij heel belangrijk vanwege medische klachten. Wel waren de kussens nog al vol gevuld en daardoor wat hard. Ik heb er bolletjes uitgehaald en bewaard voor later. Beter te veel vulling dan te weinig. Is ook een kwestie van inzitten, vermoed ik. Kleuren voldeden aan de verwachting. Verbeterpunten of tips: (1) Klanten laten kiezen of ze qua vulling gaan voor zacht, medium of hard. (2) Iets slims bedenken (maar ik weet zelf ook niet wat) om makkelijk bolletjes weg te halen of toe te voegen. "
                             By Tine 4 2015-03-27

                             Elly


                              "8 Sterke punten: Het was een cadeau voor mijn moeder, ze vertelde dat ze eerst dacht dat ze de verkeerde zak had gekregen omdat die vierkant was en niet de druppel vorm die ze verwachtte. Ze vond het lastig km de zak in de juiste vorm te krijgen. Misschien kan daar mog een briefje in de doos met de geruststelling en tips hoe je dat hef beste kan doen. Ze heeft hem nu 3 dagen en nog steeds krijgt ze het puntje niet goed. Maar ze denk dat ze um goed moet in zitten. Verbeterpunten of tips: Een briefje met hoe het ding in vorm ge krijgen."
                              By marije 4 2015-03-26

                              Toby


                               "Mijn ervaring met Terapy.eu is in alle punten positief! De zitcomfort is zo geweldig, dat ik meteen na dat ik de eerste keer op een zitzak van Terapy heb gezeten het lebel ben gaan zoeken en vervolgens op het internet de site heb bekeken. Toen ik mijn bestelling wou omruilen in een grotere maat werd ik telefonisch meteen op een onwijs vriendelijke manier geholpen en moest ik geen extra verzendkosten of iets dergelijks betalen. Zelfs in het buitenland (Duitsland) heeft een vriend van mij probleemloos en binnen de kortste tijd een zitzak van Terapy ontvangen, waarmee hij erg tevreden is. Sterke punten: Opvallend sterke punten zijn naar mijn ervaring de klantgerichtheid- en vriendelijkheid. Verbeterpunten of tips: Er zou in het internet nog iets meer reclame gemaakt kunnen worden, b.v. door middel van advertenties op sites."
                               By Anoniem 5 2015-03-24

                               Toby


                                "heerlijke zitzak en zeer snel geleverd, genieten er volop van!!"
                                By Anoniem 4 2015-03-23

                                Toby


                                 "goed! Sterke punten: de snelle levering in mooie doos en prachtig produkt! Verbeterpunten of tips: De site iets overzichtelijker maken"
                                 By Monique 5 2015-03-23

                                 Elly


                                  "Wij hebben inmiddels onze 3e zitzak bij jullie gekocht. Hij heeft een fantastische hoes die goed schoon te maken is en ook het zitcomfort is heel erg fijn. Voor ons blijft een terapy zitzak de favoriet. Verbeterpunten of tips: Wat vaker een aanbieding :)"
                                  By Rietjens 4 2015-03-22

                                  Elly


                                   "Zeer positief. Duidelijk en gebruiksvriendelijke website, snelle levering. Mooie spullen Sterke punten: Maar 1 product van hel goedekwaliteot. Heel fijn, niet veel en duidelijke keus Verbeterpunten of tips: Nee"
                                   By Marieke 4 2015-03-18

                                   Baloo


                                    "Super service en echt heerlijke en mooie zitzakken. Volgende dag bezorgd en genieten maar ! Sterke punten: Snelheid en mooie producten"
                                    By Yoga by Julia 5 2015-03-16

                                    Elly


                                     "Top! Sterke punten: Dienstverlening is uitstekend. Website is prettig. En het product is goed! Verbeterpunten of tips: misschien iets meer uitleg over zitmogelijkheden van de Ely en hoe je die druppelvorm nou goed krijgt!"
                                     By Anoniem 5 2015-03-11

                                     Elly


                                      "Uitstekend! Duidelijke informatie op de site, snelle levering. Sterke punten: Duidelijke informatie en de kleuren van de zitzak zijn goed te zien. Verbeterpunten of tips: Een klein puntje over de site: voor de informatie over de zitzak moet je scrollen (dat werkt zo goed, dat je soms gelijk een paar regels overslaat :-) Persoonlijk vind ik het prettiger om het in 1 keer te kunnen lezen. "
                                      By Anoniem 5 2015-03-04

                                      Toby


                                       "prima alles snel en efficient geregeld leuk om meneer Terapy zelf na zoveel jaar weer even te spreken veel succes! Sterke punten: leuke speelse website Verbeterpunten of tips: de website was voor mij 60 plusser niet helemaal vanzelfsprekend"
                                       By Ellen 5 2015-03-02

                                       Toby


                                        "Uitstekend"
                                        By Anoniem 4 2015-03-01

                                        Elly


                                         "In orde geen problemen ,geleverd op de vooropgezette dag Sterke punten: klaarheid Verbeterpunten of tips: gebruiksvoorwaarden"
                                         By Anoniem 5 2015-02-22

                                         Elly


                                          "De kussens zitten heerlijk, alleen jammer dat het een dag later is verzonden als beschreven op de site Verbeterpunten of tips: Op site staat voor 4 uur besteld zelfde dag verzonden helaas werd die van mij een dag later verzonden."
                                          By ingrid 3 2015-02-22

                                          Toby


                                           "vriendelijke benadering bij aankoop van en denkt mee met eventuele oplossingen. Sterke punten: vriendelijk in communicatie en denkt mee aan oplossingen...... Verbeterpunten of tips: geen"
                                           By Anoniem 5 2015-02-19

                                           Toby


                                            "Ok. Website is pretty, but not that functional. Colours of covers does not show well on the web compared to real colour. Verbeterpunten of tips: Meer afbeeldingen van de zitzakken in context van kamer."
                                            By Anoniem 3 2015-02-19

                                            Elly


                                             "Hoes voor zitzak besteld. Sterke punten: Prima,snelle serice en prettige,duidelijke website Verbeterpunten of tips: Prijs,blijft nog behoorlijk duur. "
                                             By Manon Goemaat 4 2015-02-17

                                             Toby


                                              "Zeer positief. Sterke punten: De duidelijkheid van de site en de eenvoud van het bestellen, zeer gebruiksvriendelijk."
                                              By Anoniem 5 2015-02-17

                                              Elly


                                               "Zit heerlijk, blij mee, de Elly is een mooi item in onze woonkamer, zeker in knalroze voor onze donkerpaarse muur! Sterke punten: De leuke benadering aan de telefoon. Terapy komt over als een hip bedrijf waar jonge mensen werken. Verbeterpunten of tips: Tip: een formaat tussen de Elly en Baloo. Was die er geweest dan hadden we daar waarschijnlijk voor gekozen. Bij de Baloo heb je meer hoofdsteun dan bij de Elly welke wij hebben aangeschaft. Maar de Baloo is vrij groot in een gemiddelde woonkamer."
                                               By Zuidema 4 2015-02-14

                                               Elly


                                                "Wij zagen de baloo bij vrienden van ons. Wij waren er zo enthousiast over dat onze dochter deze op haar verjaardag gekregen heeft. Maar na een paar dagen hebben we toch besloten er nog 1 bij te doen. Want 1 beneden is toch ook wel fijn, voor de openhaard met een boek ;-)"
                                                By Anoniem 5 2015-02-11

                                                Elly


                                                 "Prima! Sterke punten: Kwaliteit van het product, snelheid van levering. Verbeterpunten of tips: De kleuren van de zitzakken op internet zijn toch moeilijk te beoordelen. Ik heb een donkerblauwe zitzak besteld en gekregen. Op internet dacht ik te zien op de foto dat het een levendige kleur donkerblauw was (soort koningsblauw/ spijkerbroekblauw). Maar in het echt blijkt het een grijzige donkerblauw te zijn (wat voor een kinderkamer niet zo gezellig is). Terugsturen doe je dan toch niet zo makkelijk, omdat het zo'n groot pakket is. Dus heb ik mij erbij neergelegd. Een tip is dus te kijken naar de foto van de donkerblauw."
                                                 By Anoniem 4 2015-02-09

                                                 Paddy


                                                  "Het bezoeken van de website gaf mij het gevoel om te willen relaxen Sterke punten: Mooie website, design en bediening is goed. Verbeterpunten of tips: Breng de mogelijkheden van de zitzakken beter in kaart. --> Filmpje of afbeeldingen hoe je de zitkussens kunt gebruiken en welke combinaties je met elkaar kunt maken (als voorbeeld en inspiratie)"
                                                  By Maarten Ariaansz 4 2015-02-09

                                                  Elly


                                                   "Vriendelijke service en snel gebracht Sterke punten: De zitzak zit erg lekker!! Verbeterpunten of tips: Inprincipe niet."
                                                   By Emi Roggeveen 5 2015-02-02

                                                   Elly


                                                    "Wij hebben net de Terapy Elly gekocht. Dochter (13) heeft aan ons (ouders) heel enthousiast gedemonstreerd wat je er allemaal mee kan en hoe lekker die wel niet zit. Zoon (16) vindt 'm ook prima zitten en hangen! Wij denken erover nog een tweede te kopen :-) Sterke punten: -Ik vond het prettig dat er een tel.nr. bijstond dat ik rechtstreeks kon bellen en een 'echt' iemand aan de telefoon kreeg die prettig en heel servicegericht antwoordde. -Ook fijn was dat er een afhaaladres in Amsterdam was waar ik al volgende dag naar toe kon en makkelijk kon parkeren zonder betaling. -Leuk op de site het rondje met alle kleuren die je aan kan klikken Verbeterpunten of tips: Ik heb meerdere verkoopsites voor de terapy-zitzak bekeken en het kan zijn dat ik dingen door elkaar haal, maar: -Het zou prettig zijn op de verkoopsite duidelijk kort instructie filmpje(s) te kunnen bekijken waarin wordt laten zien op welke manieren je de zitzakken kan gebruiken. En ook graag met de verschillende kleuren zitzakken erin verwerkt. Mooiste zou zijn dat je kleur van je keuze kan aanklikken en daarmee instructiefilmpje bekijken. (vond filmpje met jongen op oranje Baloo beetje rommelig). -Ik heb lang moeten zoeken op sites om te ontdekken/zien hoe de bordeaux-rode kleur (die ik graag wilde hebben) erin het echt uitziet. Misschien per kleur zitzak paar foto's van mensen die erop zitten/liggen? "
                                                    By Anoniem 5 2015-02-02

                                                    Baloo


                                                     "We hebben 2 zitzakken van terapy met als gevolg dat de onze bank bijna niet gebruiken. Zo lekker comfortabel zijn de zitzakken. Sterke punten: Wasbare hoes Verbeterpunten of tips: Stof van de vorige zitzakhoes was versleten. Misschien is de kwaliteit van de nieuwe hoes nu verbeterd."
                                                     By Anoniem 5 2015-02-02

                                                     Elly


                                                      "Zeer goede ervaring gehad met Terapy. Betrouwbaar, goed product en snelle telefonische beantwoording en levering. Sterke punten: Klantvriendelijk en snelle en goede (komt heel netjes en verzorgd aan) levering!! Super product! Verbeterpunten of tips: Verzendkosten overwegen om achterwege te laten."
                                                      By Anoniem 5 2015-01-30

                                                      Elly


                                                       "Zitzak bij woonwinkel gezien, maar bij terapy goedkoper. Bestelling en levering verliepen soepel en snel. En de zitzak Elly is fantastisch!!! Sterke punten: Duidelijke site en levering verloopt volgens afspraak. En ze zijn goedkoper dan de woonwinkels."
                                                       By Anoniem 5 2015-01-28

                                                       Toby


                                                        "Keurig Sterke punten: mooie visuele website Verbeterpunten of tips: info over levertijd op de website is niet eenduidig, op de ene plek staat levertijd binnen 1 werkdag en bij het bestellen wordt er 2 tot 3 werkdagen aangegeven ivm bezorging door post NL. Dit schept verkeerde verwachtingen. "
                                                        By Anoniem 4 2015-01-28

                                                        Paddy


                                                         "Hele goede ervaring, snelle levering. Sterke punten: Goede site, alles makkelijk te vinden. Verbeterpunten of tips: Keep up the good work!"
                                                         By Anoniem 5 2015-01-27

                                                         Stanley


                                                          "Mooie website met uitgebreide informatie. Levertijd was in ons geval langer dan op de site vermeld. Sterke punten: Goede productinformatie op de website Verbeterpunten of tips: De verzending liet langer op zich wachten dan ik uit de informatie op de website had opgemaakt."
                                                          By Anoniem 3 2015-01-26

                                                          Toby


                                                           "ik heb de baloo en de uli gekocht. Mijn hemel, wat is die baloo groot!!!! Dat weet je natuurlijk wel als je zoiets bestelt maar toch....hij is echt immens. Een enorme blikvanger in de woonkamer (je kunt er gewoon niet omheen kijken). Niet echt praktisch om weg te zetten, vooral de uli is een "sta in de weg". Maar goed, het zit geweldig en daar koop je het toch voor. De baloo is al heerlijk, in combinatie met de uli tover je het om tot een nog heeeeeerlijker loungebank. Genieten!!!! Verbeterpunten of tips: de portokosten! ik bestel voor meer dan 300 euro spullen en betaal alsnog 2x portokosten...."
                                                           By Anoniem 5 2015-01-19

                                                           Toby


                                                            "Goede website, goed produkt, snelle bezorging Sterke punten: Na probleem met levering door PostNL directe reactie met persoonlijk telefoontje."
                                                            By Anoniem 5 2015-01-18

                                                            Toby


                                                             "een fijne zitzak is de Baloo, ideaal voor therapiesessies in plaats van een matras"
                                                             By Anoniem 4 2015-01-15

                                                             Elly


                                                              "Inmiddels hebben wij onze tweede Terapy Baloo aangeschaft. Ik kan het iedereen aanraden! Groter zitcomfort is er niet!"
                                                              By Anoniem 5 2015-01-15

                                                              Paddy


                                                               "Mooi product, goede service Sterke punten: Erg vriendelijk te woord gestaan, oplossingsgericht. Verbeterpunten of tips: Zo doorgaan!"
                                                               By Anoniem 4 2015-01-13

                                                               Elly


                                                                "Internet Sterke punten: High quality product and very flexible new variety of beanbags and accessories. Verbeterpunten of tips: We like the Eeny, Meeny, Miny combination as well as Stanley, but a different combination of colors/or upon demand - would be excellent"
                                                                By Family O. 5 2015-01-12

                                                                Toby


                                                                 "correct, prima Sterke punten: snelle levering . overzichtelijke website. Verbeterpunten of tips: nvt"
                                                                 By Anoniem 5 2015-01-12

                                                                 Elly


                                                                  "Leuke website, de kleuren van de producten zijn wel lastig in te schatten. Snelle levering is fijn. Superfijne zitzak! Alleen niet helemaal poezennagelbestendig."
                                                                  By Anoniem 5 2015-01-11

                                                                  Elly


                                                                   "Een eerlijke goede site, ietwat ingewikkeld en door elkaar lopend met al strepen en schuine druk. Wat wij zoeken is een overzicht van de producten, snel en efficient en daarna doe je maar.... Sterke punten: de prijzen, Verbeterpunten of tips: een overzicht met de maten, de mogelijkheden van de zitzak, ....."
                                                                   By Anoniem 4 2015-01-06

                                                                   Toby


                                                                    "Mijn ervaring is gemengd: alle lof voor de klantvriendelijkheid, maar ook minder tevreden over het product zelf (hoewel ik het al kende). De hoes is tweemaal omgewisseld voor een andere omdat bij de eerste de rits los zat, en er bij de tweede wat vlekjes op zaten. Daarbij komt het vrij nauw hoe die rits en de zoom eroverheen 'valt'. Bij de derde hoes vond ik langs de rits drie keer een gaatje, dat ik steeds eerst heb laten herstellen, alvorens een nieuwe poging te wagen de hoes om de vulling heen te krijgen; een heel gedoe bij zo'n nieuwe zitzak. Enfin, hier heeft Terapy een tegoedbon van 25% op een nog aan te kopen product tegenovergesteld, waar ik waarschijnlijk nog bij een reservehoes zal leggen. Sterke punten: De reactiesnelheid bij opmerkingen over het product en de 'Amerikaanse' mores van klantvriendelijkheid, dat wil zeggen dat de klant altijd gelijk heeft en recht op een zo neutraal mogelijke behandeling. Verbeterpunten of tips: Graag had ik op de site 'het gezicht' van het bedrijf willen kunnen zien. Ook de mails werden aanvankelijk alleen met 'Terapy' ondertekend, terwijl degene die reageert toch een naam heeft."
                                                                    By Thomas 4 2015-01-05

                                                                    Elly


                                                                     "Beste aankoop sinds maanden! Sterke punten: Goede informatie op de site en de mogelijkheden qua kleur kiezen en dat het stof is. De meeste andere merken werken met kunststof en voelt niet prettig aan. Verbeterpunten of tips: Lagere verzendkosten "
                                                                     By Jacoline 4 2015-01-05

                                                                     Toby


                                                                      "ligt super goed en comfortabel"
                                                                      By Anoniem 5 2015-01-04

                                                                      Uli


                                                                       "Leuke producten, goede website, snelle levering Sterke punten: Goede website, makkelijk te bestellen, hele leuke producten Verbeterpunten of tips: De prijzen zijn erg hoog waardoor je echt moet overwegen of je een product wilt aanschaffen. Het zou wel mooi zijn om bv. kortingen bij aanschaf van meerdere producten aan te bieden. Wij hebben tot nu toe Baloo van iemand gebruikt overgenomen en Uli nieuw gekocht."
                                                                       By Anoniem 4 2015-01-04

                                                                       Elly


                                                                        "eerlijk gezegd vond ik de vorige site aantrekkelijker. de zitzak is prettig, hij blijft echter niet zo mooi staan in vorm als bij jullie in het filmpje of op de site de foto's doen geloven. Sterke punten: - Verbeterpunten of tips: showrooms in het land waar je de zitzakken kunt uitproberen."
                                                                        By Anoniem 4 2015-01-04

                                                                        Hoezen


                                                                         "prima! Al jaren hebben we de grote baloo...en nu was de hoes toe aan vervanging.. Sterke punten: nvt Verbeterpunten of tips: nvt"
                                                                         By Anoniem 4 2015-01-03

                                                                         Toby


                                                                          "Top echt helemaal super Sterke punten: Je bestelt en is druk met kerst en toch heb k hem zo snel gehad top Verbeterpunten of tips: Is allemaal goed geen verbetering nodig "
                                                                          By Sonny Vloeimans 5 2015-01-01

                                                                          Elly


                                                                           "Als cadeau gekocht voor mijn 16-jarige dochter, maar de hele familie wil er in zitten. Zo lekker. Sterke punten: Heerlijk zacht, vormt zich naar je lichaam, dus voor ieder prettig. Verbeterpunten of tips: Geen"
                                                                           By Ellen 5 2014-12-31

                                                                           Eeny, Meeny & Miny


                                                                            "Zeer goed Sterke punten: Mooie en duidelijke website. Snelle levering! ( goede informatie) Verbeterpunten of tips: Verzendkosten! Is het mogelijk om deze iets te verlagen bij bestelling boven een bepaald bedrag? "
                                                                            By Anoniem 5 2014-12-30

                                                                            Elly


                                                                             "Terapy zitzak heeft een goede service en snelle levering , erg prettig Sterke punten: Goede services , snelle levering"
                                                                             By Sandra 5 2014-12-29

                                                                             Toby


                                                                              "Nog niet ontvangen Sterke punten: Goed product en site Verbeterpunten of tips: Levering"
                                                                              By Anoniem 3 2014-12-28

                                                                              Elly


                                                                               "Mooi design, en zit beter dan welke andere zitzak ook. :-) Sterke punten: Erg snelle levering van het product. "
                                                                               By Anoniem 5 2014-12-28

                                                                               Elly


                                                                                "Hebben destijds de zitzak Mini aangeschaft voor onze dochter van 5. Echt mini is de zitzak niet (hij is een stuk groter dan verwacht). Gelukkig zit ze er wel met veel plezier in, hoewel ik haar moet helpen om echt goed te zitten. Zie nu dat er kleinere maten zijn (wat tijdens onze aankoop niet zo was), dus als ik nu een zitzak zou kopen dan had ik een ander model gekocht."
                                                                                By Anoniem 4 2014-12-27

                                                                                Ollie


                                                                                 "good expecpt the lack of final invoice (requested by email and instead of ti received this feedback form...) The website is messy to say the least, probably great for people who already know the brand, but when you do not know exactly what you're looking for it's a real mess. Sterke punten: product. Verbeterpunten of tips: answer email first :) for customer support use english or the original language of the customer. Improve website for first time users."
                                                                                 By Anoniem 3 2014-12-26

                                                                                 Toby


                                                                                  "Prima ervaring! Sterke punten: Keurig dat we gebeld werden dat het verkeerde product was verstuurd en vlot gecorrigeerd"
                                                                                  By Anoniem 4 2014-12-25

                                                                                  Toby


                                                                                   "Vriendelijk en gastvrij Sterke punten: Vlotte, gastvrije en informatieve benadering Verbeterpunten of tips: Nee"
                                                                                   By Anoniem 5 2014-12-24

                                                                                   Paddy


                                                                                    "Duidelijke mooie site. Werknemers Klantvriendelijk. Zeer service gericht. Sterke punten: Ik vind jullie erg klantvriendelijk. Bellrn als levering later komt. Ook snel reageren op e-mails etc. Zeer netjes. Verbeterpunten of tips: Ga zo door 😊😊"
                                                                                    By Danielle Jansen Teuns 5 2014-12-24

                                                                                    Uli


                                                                                     "Zeer snelle en goede service. Zitzakken zijn van goede kwaliteit en zeer comfortabel. Sterke punten: Goed product en goede Service Verbeterpunten of tips: Ga zo door!!"
                                                                                     By Anoniem 5 2014-12-21

                                                                                     Uli


                                                                                      "Zeer snelle en goede service. Zitzakken zijn van goede kwaliteit en zeer comfortabel.. Sterke punten: Goed product en goede Service. Verbeterpunten of tips: Ga zo door!!"
                                                                                      By Anoniem 5 2014-12-21

                                                                                      Paddy


                                                                                       "Eerste aankoop, niets op aan te merken! Verliep soepel en vlot. Top.. Sterke punten: Het snelle antwoord van de klantenservice via email. Was ik heel blij mee."
                                                                                       By Anoniem 5 2014-12-20

                                                                                       Paddy


                                                                                        "Eerste aankoop, niets op aan te merken! Verliep soepel en vlot. Top. Sterke punten: Het snelle antwoord van de klantenservice via email. Was ik heel blij mee."
                                                                                        By Anoniem 5 2014-12-20

                                                                                        Elly


                                                                                         "Vorig jaar hebben wij voor ons dochtertje met een beperking de therapy zitzak aangeschaft. De therapy zitzak geeft veel ondersteuning wat goed is voor kinderen met een minder goede spierspanning. Onze ergotherapeut is ook zeer tevreden over dit product. We vonden het product zo geweldig dat we ook wel twee therapy zitzakken voor het Kinderdag centrum wilde aanschaffen (speciaal voor kinderen met een beperking). Aangezien ons budget voor twee zitzakken eigenlijk niet helemaal toereikend was heeft het team van Therapie er toch voor gezorgd dat er twee therapie zitzakken konden worden geleverd aan het Kinderdag centrum. De kinderen zitten erg graag in de therapie zitzak om ontspannen een muziekje te luisteren, geweldig toch! Nogmaals hartelijk dank hiervoor.. Sterke punten: Zeer vriendelijk en klant gericht. . Verbeterpunten of tips: Jullie zouden eigenlijk meer reclame moeten maken met dit geweldige product."
                                                                                         By van der Molen 5 2014-12-19

                                                                                         Toby


                                                                                          "Zeer goed Sterke punten: Goede website, duidelijke informatie"
                                                                                          By Anoniem 4 2014-12-19

                                                                                          Elly


                                                                                           "Vorig jaar hebben wij voor ons dochtertje met een beperking de therapy zitzak aangeschaft. De therapy zitzak geeft veel ondersteuning wat goed is voor kinderen met een minder goede spierspanning. Onze ergotherapeut is ook zeer tevreden over dit product. We vonden het product zo geweldig dat we ook wel twee therapy zitzakken voor het Kinderdag centrum wilde aanschaffen (speciaal voor kinderen met een beperking). Aangezien ons budget voor twee zitzakken eigenlijk niet helemaal toereikend was heeft het team van Therapie er toch voor gezorgd dat er twee therapie zitzakken konden worden geleverd aan het Kinderdag centrum. De kinderen zitten erg graag in de therapie zitzak om ontspannen een muziekje te luisteren, geweldig toch! Nogmaals hartelijk dank hiervoor. Sterke punten: Zeer vriendelijk en klant gericht. Verbeterpunten of tips: Jullie zouden eigenlijk meer reclame moeten maken met dit geweldige product."
                                                                                           By van der Molen 5 2014-12-19

                                                                                           Toby


                                                                                            "Mooie website, orderlijk en overzichtelijk Verbeterpunten of tips: Meer acties doen :) Het zijn goede zitzakken en zijn hun geld waard. Ik heb al veel vrienden die er door bij mij in te zitten, ook zitzakken hebben aangekocht. Maar met meer acties of gratis verzending, kunnen jullie nog meer mensen bereiken !"
                                                                                            By Jeffrey 5 2014-12-18

                                                                                            Toby


                                                                                             "Mooie website, orderlijk en overzichtelijk. Verbeterpunten of tips: Meer acties doen :) Het zijn goede zitzakken en zijn hun geld waard. Ik heb al veel vrienden die er door bij mij in te zitten, ook zitzakken hebben aangekocht. Maar met meer acties of gratis verzending, kunnen jullie nog meer mensen bereiken !"
                                                                                             By Jeffrey 5 2014-12-18

                                                                                             Elly


                                                                                              "Ik heb Terapy voor het eerst leren kennen op Electronic Family Festival 2014. De zitzakken zagen er niet alleen erg leuk uit, maar zaten ook nog eens heerlijk. Dat heeft mij doen besluiten om er ook één voor thuis aan te schaffen en ik ben er nog steeds iedere dag erg tevreden over! Sterke punten: Uiterlijk, comfort en de leuke verpakking als verrassing."
                                                                                              By Menno Goossens 5 2014-12-11

                                                                                              Baloo


                                                                                               "vooral voor kinderen een feest. Een zegen voor de rug."
                                                                                               By Anoniem 4 2014-12-11

                                                                                               Elly


                                                                                                "Ik heb Terapy voor het eerst leren kennen op Electronic Family Festival 2014. De zitzakken zagen er niet alleen erg leuk uit, maar zaten ook nog eens heerlijk. Dat heeft mij doen besluiten om er ook één voor thuis aan te schaffen en ik ben er nog steeds iedere dag erg tevreden over!. Sterke punten: Uiterlijk, comfort en de leuke verpakking als verrassing."
                                                                                                By Menno Goossens 5 2014-12-11

                                                                                                Toby


                                                                                                 "Een geweldig product mete en bijzondere promotie tijdens festivals.. Verbeterpunten of tips: Zorgen voor een dynamisch aanbod. Bijvoorbeeld aangepaste hoeveelheid navulling"
                                                                                                 By Anoniem 4 2014-12-09

                                                                                                 Toby


                                                                                                  "Een geweldig product mete en bijzondere promotie tijdens festivals. Verbeterpunten of tips: Zorgen voor een dynamisch aanbod. Bijvoorbeeld aangepaste hoeveelheid navulling"
                                                                                                  By Anoniem 4 2014-12-09

                                                                                                  Elly


                                                                                                   "Prima. Sterke punten: Vrolijke, inspirerende site. Leuke manier om je kleur te kiezen.. Verbeterpunten of tips: Ik vind de informatie aan de beperkte kant en mis wat meer gebruiksfoto's om de toepassingen duidelijker te zien. Het is een hele uitgave en ik kan hem niet testen van te vore dus best een risico. Dan vind ik het prettig om wat meer voorbeelden te zien van mensen die er in zitten en op welke manieren je hem kunt gebruiken. Formaat zou ik ook handig vinden."
                                                                                                   By Marjolein 4 2014-12-08

                                                                                                   Toby


                                                                                                    "Supersnelle levering van de Baloo zitzak, heerlijk om in tot rust te komen."
                                                                                                    By Anoniem 5 2014-12-08

                                                                                                    Elly


                                                                                                     "Prima Sterke punten: Vrolijke, inspirerende site. Leuke manier om je kleur te kiezen. Verbeterpunten of tips: Ik vind de informatie aan de beperkte kant en mis wat meer gebruiksfoto's om de toepassingen duidelijker te zien. Het is een hele uitgave en ik kan hem niet testen van te vore dus best een risico. Dan vind ik het prettig om wat meer voorbeelden te zien van mensen die er in zitten en op welke manieren je hem kunt gebruiken. Formaat zou ik ook handig vinden."
                                                                                                     By Marjolein 4 2014-12-08

                                                                                                     Uli


                                                                                                      "Als je eenmaal gaat zitten in deze geweldige zitzak wil je er nooit meer uit. Dat is mooi, want dit is fysiek ook bijna onmogelijk. Verbeterpunten of tips: Het zou te gek zijn als er een hoes bij kwam die zowel confortabel als waterafstotend zou zijn. "
                                                                                                      By bouw! 4 2014-12-08

                                                                                                      Uli


                                                                                                       "Als je eenmaal gaat zitten in deze geweldige zitzak wil je er nooit meer uit. Dat is mooi, want dit is fysiek ook bijna onmogelijk.. Verbeterpunten of tips: Het zou te gek zijn als er een hoes bij kwam die zowel confortabel als waterafstotend zou zijn. "
                                                                                                       By bouw! 4 2014-12-08

                                                                                                       Elly


                                                                                                        "Ik heb vorige week twee artikelen besteld en kreeg meteen telefoon dat het eerste eraan komt en het tweede nog een paar dagen op zich zou laten wachten. Vervolgens bleek dat het tweede ook aan iemand anders was beloofd. Maar de reactie was meteen dat ik het dan zou krijgen omdat ik eerst was. Ik heb toen gezegd dat ik geen haast had en dat de ander wel eerst bediend zou mogen worden.. Sterke punten: leuk om gebeld te worden na de bestelling. dat maakt het internetwinkelen toch weer persoonlijk.. Verbeterpunten of tips: ga zo door en houd het leuk!"
                                                                                                        By Anoniem 5 2014-12-05

                                                                                                        Toby


                                                                                                         "fijn, fris product. De dag erop geleverd.. Sterke punten: grappig product en zit ook nog eens goed. Verbeterpunten of tips: transportkosten aan de hoge kant"
                                                                                                         By lex majoor 5 2014-12-04

                                                                                                         Ringo


                                                                                                          "zit lekker = zeer goed. Sterke punten: De leuke kleurvariatie, waarin je kunt bestellen! De zachtheid van het zitten van de kussens.. Verbeterpunten of tips: nee"
                                                                                                          By mw. M. Janssen 5 2014-12-04

                                                                                                          Vulling


                                                                                                           "Al twee jaar maken wij met veel plezier gebruik van de grote zitzak en tube en dat zowel binnen als buiten. Buiten werd de zak door de kinderen gebruikt o.a. voor de zachte landing bij de trampoline :-) Na zo een intensief gebruik hebben wij vorig week korrels besteld, om de zakken bij te vullen. Het bijvullen is een rommeltje geworden, de korrels zijn aanzienlijk kleiner dan in de originele zakken, maar het is gelukt.. Sterke punten: multifunctioneel. Verbeterpunten of tips: geen"
                                                                                                           By M.Wijnands 5 2014-12-04

                                                                                                           Zoli


                                                                                                            "Heerlijk product! Ik heb een eenpersoons zitzak en een Dino.. Sterke punten: Persoonlijke en snelle benadering.. Verbeterpunten of tips: Prijs omlaag van de producten. Prijs staat mijns inziens niet in de juiste verhouding met de werkelijke kosten. Ik vermoed dat je meer betaalt voor de hipheid en de auto van de eigenaar :-) dan voor de werkelijke kosten. Dat voelt niet fijn. Aangeschaft product: Dino (stond niet in de lijst hieronder)"
                                                                                                            By Anoniem 4 2014-12-03

                                                                                                            Toby


                                                                                                             "Goede ervaringen.. Sterke punten: Makkelijke communicatie, goede verzending producten.. Verbeterpunten of tips: Geen"
                                                                                                             By Anoniem 5 2014-12-02

                                                                                                             Elly


                                                                                                              "Heerlijke zitzak en goede service als je een andere kleur hoes wil dan die je besteld hebt.. Sterke punten: snel geleverd. Verbeterpunten of tips: zit geen retourbon bij"
                                                                                                              By Anoniem 4 2014-12-01

                                                                                                              Baloo


                                                                                                               "Prettig zaken met u te doen! Ik zal uw product zeker aan anderen aanbevelen.. Sterke punten: vriendelijkheid. heel fijn dat we stalen gekregen hebben!. Verbeterpunten of tips: de verzending liep helemaal verkeerd, maar ik denk dat jullie dat al opgelost hebben."
                                                                                                               By Woondroom Veldhoven 4 2014-12-01

                                                                                                               Elly


                                                                                                                "Geweldig zitcomfort. Zeker als je lijf vermoeid is geeft hij veel steun. Het materiaal voelt lekker warm. Het uiterlijk vind ik matig. Een andere hoes maken lukt niet, omdat dat nooit elastisch genoeg is.. Sterke punten: Steun gevend. Verbeterpunten of tips: Materiaal is erg glad, beetje steunkous-achtig.. Een iets grover weefsel of breisel zou ik leuker vinden. "
                                                                                                                By amc 5 2014-12-01

                                                                                                                Elly


                                                                                                                 "Er is werkelijk geen betere zitzak dan deze! Onze kinderen zitten er altijd (samen) op en ook kinderen die komen spelen krijgen er geen genoeg van. De combinatie van de vulling met het materiaal van de zak en hoes maken de zitzak uniek, perfect ondersteunend en zeer degelijk. (Mijn kinderen vinden het heerlijk er 'in te duiken'). Super gemakkelijk te wassen. Stiekem wil ik er nog wel een omdat deze altijd bezet is.... Sterke punten: De beste die er is!!!"
                                                                                                                 By Wendy 5 2014-11-29

                                                                                                                 Eeny, Meeny & Miny


                                                                                                                  "Super. Sterke punten: Super service en top produkt. "
                                                                                                                  By Blijer 5 2014-11-28

                                                                                                                  Elly


                                                                                                                   "Goede service en prachtige zitzak."
                                                                                                                   By Suzanne Burgers 5 2014-11-28

                                                                                                                   Elly


                                                                                                                    "Zitzak Therapy besteld en die is snel geleverd. Bevalt prima. Voor de bestelling kreeg ik gekleurde stofjes toegestuurd zodat ik de kleur kon bepalen. Die mocht ik houden en zo kon mijn buurvrouw ook meteen een goede kleur uitzoeken. Verder is er geen contact nodig geweest.. Sterke punten: Klantvriendelijk: ik werd heel vriendelijk te woord gestaan aan de telefoon.. Verbeterpunten of tips: Nee."
                                                                                                                    By Anoniem 5 2014-11-27

                                                                                                                    Elly


                                                                                                                     "Ik heb ontvangen waarvoor ik betaald heb.. Sterke punten: nee. Verbeterpunten of tips: nee, afwikkeling en product zijn conform het prijskaartje."
                                                                                                                     By lex majoor 4 2014-11-27

                                                                                                                     Baloo


                                                                                                                      "Ik heb twee druppel. Toen ik de tweede ontving viel mij op dat de eerste erg leeg was. Ik dacht dat dat zo hoorden origineel. Vanuit support heb ik een navul-verpakking voor de halve prijs gekregen.. Verbeterpunten of tips: Het product ziet er op de site een stuk decoratiever uit dan thuis. Het is mij niet gelukt een druppel te maken zoals op de site, het lijkt meer op een "normale" zitzak..."
                                                                                                                      By Jochem 3 2014-11-27

                                                                                                                      Elly


                                                                                                                       "Het zit geweldig"
                                                                                                                       By Anoniem 5 2014-11-26

                                                                                                                       Toby


                                                                                                                        "Verkoopt leuke comfortabele zitzakken.. Sterke punten: Verkoopt leuke unieke producten. . Verbeterpunten of tips: nee. "
                                                                                                                        By Anoniem 4 2014-11-26

                                                                                                                        Toby


                                                                                                                         "klantvriendelijk en heerlijk product!. Sterke punten: heerlijk product! snel geleverd !"
                                                                                                                         By Peter Zarger 5 2014-11-26

                                                                                                                         Toby


                                                                                                                          "Uitstekend, verslavend, ondersteunend en ontspannend.. Sterke punten: Personalia touch, er wordt naar je geluisterd. . Verbeterpunten of tips: De kleuren van de website komen niet overeen met de kleuren in de werkelijkheid "
                                                                                                                          By Jonker 5 2014-11-26

                                                                                                                          Toby


                                                                                                                           "De zitzak op het werk al ervaren en nu dan ook voor thuis besteld. Heerlijk om in weg te zakken voor de openhaard, en nog goed voor je rug ook! ben er niet meer uit weg te slaan. Sterke punten: Heerlijke zitzak "
                                                                                                                           By Anoniem 5 2014-11-26

                                                                                                                           Uli


                                                                                                                            "Goed. Sterke punten: produkten. Verbeterpunten of tips: Duidelijk de verzendkosten benoemen tijdens een telefonische bestelling."
                                                                                                                            By Anoniem 4 2014-11-26

                                                                                                                            Eeny, Meeny & Miny


                                                                                                                             "Prima!. Sterke punten: .. Verbeterpunten of tips: Misschien iets duidelijker aangeven wanneer de levering binnenkomt, op de site stond nog in productie terwijl hij in de middag geleverd werd. Ik heb een losse hoes. Esteld, maar vond de doos erg groot, voor zo een klein onderdeel"
                                                                                                                             By Anoniem 4 2014-11-26

                                                                                                                             Eeny, Meeny & Miny


                                                                                                                              "Redelijk. Verbeterpunten of tips: Beschrijving erg miniem, bijvoorbeeld hoe de druppelvorm van de zitzak bereikt kan worden Achteraf is een beschrijving nagezonden. "
                                                                                                                              By toma 4 2014-11-26

                                                                                                                              Baloo


                                                                                                                               "Prachtige zitzakken! Leuk dat er verschillende kleuren hoezen zijn. Ze zitten prima voor een niet al te stram persoon :). Sterke punten: vriendelijke eigenaar; speelse website. gratis verzending omdat we een leuk gesprek hadden , en omdat ik wat onvolkomenheden van de website doorgaf. . Verbeterpunten of tips: Tips om uit de zitzak te komen voor stijve mensen"
                                                                                                                               By Anoniem 5 2014-11-26

                                                                                                                               Baloo


                                                                                                                                "deze keer snel geleverd, vorige duurde het iets langer met ruilen, maar hiervoor ook excuus gehad, dus ik ben dik tevreden.. de zitzakken zijn heerlijk.. Sterke punten: klantvriendelijk en behulpzaam... snel en correct.. Verbeterpunten of tips: voor mij is het prima zo."
                                                                                                                                By Anoniem 5 2014-11-26

                                                                                                                                Eeny, Meeny & Miny


                                                                                                                                 "snel, handig"
                                                                                                                                 By the strength-company 4 2014-11-26

                                                                                                                                 Elly


                                                                                                                                  "Terapy is een geweldig kwaliteitsproduct. Mijn kinderen wonen er zowat in. De levering is snel en contact met het bedrijf verloopt prettig.. Sterke punten: Er wordt meegedacht met de klant. Ik vond de prijs van aanschaf van een hoes t.o.v. een zitzak vrij prijzig. Hierop kreeg ik direct een kortingscode van 5% toegezonden. "
                                                                                                                                  By Anoniem 5 2014-11-26

                                                                                                                                  Elly


                                                                                                                                   "goed. Sterke punten: Gewoon `n goed bedrijf, niets op aan te merken!!. Verbeterpunten of tips: nee"
                                                                                                                                   By de bruijn 5 2014-11-26

                                                                                                                                   Elly


                                                                                                                                    "Ben zeer tevreden over de zitzakken van Terapy. Zeer comfortabel en verkrijgbaar in mooie kleuren. Dienstverlening is ook erg goed. Zeer behulpzaam en flexibel.. Sterke punten: Heb ooit vulling besteld en wilde bij nader inzien de grotere hoeveelheid in plaats van de kleinere. Heb hierover contact gezocht met de klantenservice en ben direct goed geholpen. Was allemaal geen probleem en werd direct geregeld."
                                                                                                                                    By Charlie 4 2014-11-26

                                                                                                                                    Elly


                                                                                                                                     "De zitzak ziet erg fijn en is goed te wassen."
                                                                                                                                     By Anoniem 5 2014-11-26

                                                                                                                                     Toby


                                                                                                                                      "ik heb al meerdere keren privé en voor mijn werk zitzakken besteld. Ze zijn geweldig. Iedereen die er op gelegen heeft is hooked. Sinds SInterklaas een zitzak doneerde is het eerste wat mijn studentenzoons doen als ze thuiskomen even languit op de terapy. Mooi materiaal, goede service, fijn om echt goede spullen om je heen te hebben,. Sterke punten: Duidelijkheid; snelheid; goed product. Vorig jaar heb ik al eens aangegeven dat er meerdere formaten zouden moeten zijn en voilá!. Verbeterpunten of tips: Houden zo!"
                                                                                                                                      By judith lange 5 2014-11-26

                                                                                                                                      Elly


                                                                                                                                       "tot en met de levering goed tot uitstekend, toen de naheffing (invoerrechten) kwam zeer matig.. Sterke punten: Denken mee, doen iets extra's. Hebben geduld.. Verbeterpunten of tips: We hebben een kater van de eindafrekening. Met ons is niet goed gecommuniceerd over de extra kosten bij invoer van het product in Zwitserland. We hadden begrepen dat het bedrijf die kosten voor haar rekening zou nemen omdat wij de Nederlandse BTW betaalden c.q. de prijs van het procukt inclusief BTW. Toen we daar over belden vonden we minder gehoor en hebben wij het wr ook bij laten zitten."
                                                                                                                                       By p. harthoorn 2 2014-11-26

                                                                                                                                       Elly


                                                                                                                                        "Bestelling is keurig afgehandeld. Zitzak bevalt tot op heden goed.. Sterke punten: Fijn dat ze niet van plastic zijn.. Verbeterpunten of tips: De zitzak wordt wel snel stoffig, dus misschien is daar iets aan te doen. Ik vind de zitzakken wel duur."
                                                                                                                                        By Anoniem 4 2014-11-26

                                                                                                                                        Elly


                                                                                                                                         "zeer snelle levering, klein gaatje in hoes maar snelle en bevredigende oplossing."
                                                                                                                                         By Polly 5 2014-11-18

                                                                                                                                         Elly


                                                                                                                                          "Het was makkelijk te bestellen, en op en top klantvriendelijk.. Sterke punten: De klantvriendelijkheid vond ik heel goed. Ook het probleem van de levering vond ik netjes opgelost. Verbeterpunten of tips: Misschien over gaan naar een ander leveringsbedrijf voor de pakketten? "
                                                                                                                                          By Anoniem 5 2014-11-11

                                                                                                                                          Eeny, Meeny & Miny


                                                                                                                                           "Ik heb een mini zitzak besteld"
                                                                                                                                           By Anoniem 4 2014-11-10

                                                                                                                                           Elly


                                                                                                                                            "snelle levering en zit heerlijk. Verbeterpunten of tips: minder prettig dat je pas aan het eind van bestelproces achter de verzendkosten komt."
                                                                                                                                            By Anoniem 4 2014-11-09

                                                                                                                                            Elly


                                                                                                                                             "Snelle accurate levering. Sterke punten: Nvt. Verbeterpunten of tips: Bijlevering van navulling na 'inzitten', prijs kan daartoe aangepast"
                                                                                                                                             By Anoniem 4 2014-11-05

                                                                                                                                             Baloo


                                                                                                                                              "Dit zit echt ongelofelijk! Het past zich echt helemaal aan aan je lichaam! Veel beter dan al die andere merken!"
                                                                                                                                              By Karin Blauw 5 2014-11-03

                                                                                                                                              Baloo


                                                                                                                                               "Heerlijk zacht en comfortabel! Lekker om op te luieren in de woonkamer of zelfs buiten in de zon. Zelfs mijn kat is er dol op!Het is moeilijk om iet in slaap te vallen op iets wat zo heerlijk comfortabel ligt. Het vraagt wat oefening om de juiste manier te vinden om erop te gaan zitten/liggen, maar dan heb je ook wat!Dit is een aanradertje!!!"
                                                                                                                                               By Roxana Velde 5 2014-11-03

                                                                                                                                               Baloo


                                                                                                                                                "Dit is het echt helemaal! Ik ken gewoon niets dat beter zit! :)"
                                                                                                                                                By Jacky 5 2014-11-03

                                                                                                                                                Elly


                                                                                                                                                 "Wat is dat leuk, onlangs hebben wij 2 Elly's aangeschaft in verschillende kleuren; onze 2 tienerzoons zijn er nu helemaal weg van en spelen voor de TV hun spelletjes of gaan ieder in een hoekje op hun eigen terapy een boek zitten lezen."
                                                                                                                                                 By Peter Blauw 5 2014-11-03

                                                                                                                                                 Baloo


                                                                                                                                                  "Wat een aanwinst die maxi terapy, een heerlijke relax bank/zetel, je voelt de vermoeidheid uit je lichaam verdwijnen, bovendien een extra verrassing.....een vriend van mijn zoon bleef onverwachts logeren en heeft een therapeutische nacht gehad op de BALOO."
                                                                                                                                                  By Liesbeth de Vries 5 2014-11-03

                                                                                                                                                  Baloo


                                                                                                                                                   "Eindelijk iemand die comfort snapt en ervoor zorgt dat het binnen elk huis past! En drie vriendinnen hebben hem ook al gekocht!"
                                                                                                                                                   By Loor 5 2014-11-03

                                                                                                                                                   Baloo


                                                                                                                                                    "De BALOO! Zeker een aanrader! Had eerst een comfi-zetel op kantoor, maar heb hem vervangen door de TERAPY, want die kan ik ook gebruiken voor power-naps!"
                                                                                                                                                    By M.Schipper 5 2014-11-03

                                                                                                                                                    Elly


                                                                                                                                                     "Vroeger zat ik na mijn luch nog eventjes de krant te lezen in mijn buro-stoel; niet meer.................ik heb nu de Elly aangeschaft en samen met de u-terapy, die ik daarop leg kan ik lekker mijn krant lezen en helemaal uitgerust en opgefrist weer op mijn burostoel gaan zitten om verder te werken."
                                                                                                                                                     By Jan-Paul Sonke 5 2014-11-03

                                                                                                                                                     Elly


                                                                                                                                                      "Ik ben nu al 4 maanden zwanger, en ik leef echt op de BALOO! Na de bevalling koop ik zeker de Elly en de u-TERAPY om makkelijk bortvoeding te geven!"
                                                                                                                                                      By Marieke 5 2014-11-03

                                                                                                                                                      Elly


                                                                                                                                                       "In een woord geweldig! Mijn vriendinnen zijn jaloers!"
                                                                                                                                                       By Daniella 5 2014-11-03

                                                                                                                                                       Baloo


                                                                                                                                                        "Mijn vrouw is in verwachting van een tweeling; op aanraden van een bevriende fysiotherapeut heb ik voor haar de BALOO gekocht en daarbij ook nu al de U-terapy, zodat ze over 2 maanden op een ergonomisch verantwoorde manier kan zitten en onze 2 kinderen kan voeden. Zeker nu ze zo zwaar is geworden met die 2 kleintjes in haar buik is de BALOO een verademing voor haar............weg met de rugklachten!"
                                                                                                                                                        By Patrick Vermeulen 5 2014-11-03

                                                                                                                                                        Elly


                                                                                                                                                         "Ik heb een tweeling en dankzij de combinatie van u-TERAPY en Elly was het echt ontspannend om borstvoeding te geven. Want voor twee babies heb je echt beide handen nodig, en dat kan dankzij TERAPY!"
                                                                                                                                                         By Hila 5 2014-11-03

                                                                                                                                                         Baloo


                                                                                                                                                          "Ik lig nu dagelijks op de BALOO en vindt het heerlijk. Ben ondertussen zeven maanden zwanger en die grote zitzak geeft zelfs steun aan mijn grote buik. Mij haal je er niet meer van af."
                                                                                                                                                          By Miranda van Kunen 5 2014-11-03

                                                                                                                                                          Uli


                                                                                                                                                           "Een oplossing van formaat, onlangs had ik de BALOO aangeschaft, een zegen voor de rug van mijn echtgenoot en mijzelf. Eureka!! Door er 1 tube op te zetten heb ik een ruime 2-persoons zitbank gecreëerd.Wat een idee........die terapy, gezond voor het lichaam, elegant en een streling voor het oog door met de verschillende kleuren te spelen, in mijn geval een rustige bordeaux BALOO en een grijze u-tube."
                                                                                                                                                           By Eleonor Fazanten 5 2014-11-03

                                                                                                                                                           Uli


                                                                                                                                                            "Heerlijk, eindelijk kan ik in bed lezen en TV kijken zonder nek en/of rugpijn te krijgen! Ik leg de U-terapy gewoon op mijn kussen en geniet nog een uurtje van mijn welverdiende rust"
                                                                                                                                                            By Pieter de Groot 5 2014-11-03

                                                                                                                                                            Baloo


                                                                                                                                                             "Ik heb al jarenlang rugklachten, en geen enkele zetel hielp mij. Ik moet zeggen dat ik nu gewoon verslaafd ben aan mijn TERAPY! Want het verzacht de druk op mijn ruggewervels echt! Zeker een aanrader!"
                                                                                                                                                             By Ellie Blik 5 2014-11-03

                                                                                                                                                             Baloo


                                                                                                                                                              "Ik vind de TERAPY heel goed! Hij geeft goede steun aan de onderrug, en ik raad hem aan aan al mijn patienten!"
                                                                                                                                                              By Dokter Fass, Chirurg 5 2014-11-03

                                                                                                                                                              Baloo


                                                                                                                                                               "Had veel last van rugklachten en wist nooit een goede houding te vinden s'avonds op de bank. Dit zit heerlijk en mijn rugklachten zijn een stuk minder"
                                                                                                                                                               By Helie van Grimbergen 5 2014-11-03

                                                                                                                                                               Baloo


                                                                                                                                                                "De BALOO hebben we al een tijd in huis. Echt een aanrader (ook als je geen rugklachten hebt). Hij ligt simpelweg heerlijk. Ook de service is goed. Na wat problemen met de hoes werden we snel en goed geholpen. Chapeau!"
                                                                                                                                                                By Ad van der Vleuten 5 2014-11-03

                                                                                                                                                                Baloo


                                                                                                                                                                 "Grandioos de zitzak werd vanmiddag geleverd ,hartstikke bedankt voor de goed service ,zal het iedereen door vertellen , ik moet alleen nog even een stuk of 20 kado papier rollen kopen om het in te pakken , wat een grote doos, nogmaals bedankt ,ze zal het een mooi kado vinden, mvgr Jeroen Dijkhuis"
                                                                                                                                                                 By Jeroen Dijkhuis 5 2014-11-03

                                                                                                                                                                 Baloo


                                                                                                                                                                  "Waarom hebben we dit niet eerder ontdekt ? Het is een leuk cadeau en iedereen die er kennis mee maakt is enthousiast over het comfort.Onze kleindochter waarvoor de mini en de maxi bestemd waren als cadeau moet ondervinden dat haar geschenken vaak bezet zijn, maar ze kruipt dan wel graag in de doos waarin het verpakt was... Een goede aankoop, dat mag dan ook gezegd worden !!"
                                                                                                                                                                  By Leysen Roger 5 2014-11-03

                                                                                                                                                                  Baloo


                                                                                                                                                                   "Ik heb al een tijdje een BALOO, maar sinds drie weken is hij in beslag genomen door mijn vader. Hij heeft al jaren rugklachten en dan vooral s`nachts. Andere matrassen hielpen niet en nu slaapt hij dus sinds drie weken op de BALOO en de klachten worden minder! Voor hem goed nieuws, voor mij iets minder: ik zal dus een nieuwe TERAPY moeten aanschaffen!"
                                                                                                                                                                   By Celine Schroeder 4 2014-11-03

                                                                                                                                                                   Baloo


                                                                                                                                                                    "Geweldig ding, ook voor acrobatische kunsten van de kinderen!!!"
                                                                                                                                                                    By Door: hola 4 2014-11-03

                                                                                                                                                                    Baloo


                                                                                                                                                                     "Mijn broer heeft er ooit 1 gekregen, en ik wil er nu natuurlijk ook zo snel mogelijk 1! geweldig ding!"
                                                                                                                                                                     By Song yu tee 5 2014-11-03

                                                                                                                                                                     Elly


                                                                                                                                                                      "via website deze zitzak gezien. gekocht voor op de kamer van mijn dochter, maar hij ligt inmiddels beneden en we zitten er allemaal graag in.. Sterke punten: snelle levering , niets op aan te merken. "
                                                                                                                                                                      By Anoniem 4 2014-11-02

                                                                                                                                                                      Eeny, Meeny & Miny


                                                                                                                                                                       "Prima onze dochter Cleo heeft hier stage gelopen en ons kennis laten maken met jullie product. De hoes was (door het vele gebruik) versleten en aan vervanging toe.. Sterke punten: Top produkt"
                                                                                                                                                                       By Marianka Kerkhof 5 2014-10-31

                                                                                                                                                                       Uli


                                                                                                                                                                        "heldere info, erg klantvriendelijk"
                                                                                                                                                                        By Anoniem 5 2014-10-25

                                                                                                                                                                        Eeny, Meeny & Miny


                                                                                                                                                                         "Super, zo snel. Binnen 2 dagen was mijn terapy binnen.. Sterke punten: Snel, overzichtelijk en eerlijk. Verbeterpunten of tips: Levering; zelf een dag/tijdstip mogen kiezen zou nog fijner zijn. "
                                                                                                                                                                         By Anoniem 4 2014-10-22

                                                                                                                                                                         Elly


                                                                                                                                                                          "Slechte levertijd. Sterke punten: Duidelijk. Verbeterpunten of tips: Op de website staat eennlevertijd van een tot twee dagen, een week geleden een zitzak besteld en nu nog niet binnen is ronduit slecht."
                                                                                                                                                                          By Anoniem 1 2014-10-16

                                                                                                                                                                          Elly


                                                                                                                                                                           "goed maar productomschrijving kan beter, zie onderaan. Sterke punten: Goede levering. Verbeterpunten of tips: De therapy mini wordt overal afgebeeld als druppelvormige poef, maar die is uit zichzelf niet druppelvormig en heeft een zwaar object nodig om zo gevormd te zijn. Dit had beter moeten worden aangeduid bij de productomschrijving, want de zitzak doet dienst als "design" in het interieur, dat is nu wel een domper"
                                                                                                                                                                           By Jill VandenDriessche 2 2014-10-10

                                                                                                                                                                           Elly


                                                                                                                                                                            "Kort en krachtig: uitstekend!. Sterke punten: Snelheid levering en informatie over het verloop van het order proces."
                                                                                                                                                                            By Anoniem 5 2014-10-09

                                                                                                                                                                            Eeny, Meeny & Miny


                                                                                                                                                                             "Goed"
                                                                                                                                                                             By Anoniem 4 2014-10-01

                                                                                                                                                                             Eeny, Meeny & Miny


                                                                                                                                                                              "Super ervaring, zondag besteld, dinsdag al in huis en het is echt een geweldige zitzak! Super!. Sterke punten: De zitzak is gewoon geweldig!. Verbeterpunten of tips: De hoes is wat dun, wij hebben de zwarte en je ziet er wel wat wit door heen."
                                                                                                                                                                              By Anoniem 5 2014-09-28

                                                                                                                                                                              Ringo


                                                                                                                                                                               "Goed. Sterke punten: Overzichtelijke website. Verbeterpunten of tips: Ik zou de kussens meer in verhouding van mensen willen zien op foto's oid. Ik heb namelijk een kleine besteld en nu al spijt dat ik geen grotere heb aangeschaft."
                                                                                                                                                                               By Anoniem 4 2014-09-23

                                                                                                                                                                               Elly


                                                                                                                                                                                "Fijne zitzak, duidelijke website en goede feedback op de status van de bestelling.. Sterke punten: Duidelijke webshop Goede feedback op status bestelling. Verbeterpunten of tips: Verzending met PostNL cargo / vracht is niet erg snel "
                                                                                                                                                                                By Anoniem 5 2014-09-16

                                                                                                                                                                                Baloo


                                                                                                                                                                                 "Duidelijk, snelle levering, prima!. Sterke punten: Duidelijk en fijne service. Verbeterpunten of tips: Waar kan ik de factuur terug vinden?"
                                                                                                                                                                                 By IK MAAK DE BAAN DIE IK BEN 4 2014-09-15

                                                                                                                                                                                 Terapy shop 4.51704545454545 out of 5 176

                                                                                                                                                                                 SHOWROOM OPEN
                                                                                                                                                                                 komende zaterdag
                                                                                                                                                                                 3 december
                                                                                                                                                                                 12u – 17u
                                                                                                                                                                                 ivm Sinterklaas
                                                                                                                                                                                 Jarmuiden 26-a
                                                                                                                                                                                 1046AD Asmterdam
                                                                                                                                                                                 020-614 50 90