Terapy blog –

4 tips om je nachtrust te verbeteren

Terapy gelooft in recharge en waar kun je dat nu beter doen dan in bed. Een goede nachtrust zorgt ervoor dat je overdag fris en energiek bent. Helaas lukt het niet altijd even goed om te slapen. 4 Tips om je nachtrust te verbeteren:


4 tips om jezelf door sporten weer helemaal op te laden.

Nietsdoen en op de bank ploffen is niet de enige oplossing om jezelf weer op te laden als je het druk hebt. Je kunt ook actief ontspannen door bijvoorbeeld te sporten en zo weer nieuwe energie op te doen. Met deze 4 tips merk je dat je er weer tegenaan kunt:


Maak je interieur af met een zitzak

Als je er al van overtuigd bent dat een zitzak lekker zit, dan kun je nog de vraag hebben hoe dit in je interieur past. Vaak horen we dat mensen zich afvragen of een zitzak wel mooi is en hoe het er in hun kamer zal uitzien. Maar eigenlijk is het heel simpel, omdat geen enkel meubelstuk zo flexibel én comfortabel is als de zitzak!


Klinkt als muziek in je oren…

Even al je energie kwijt in een wilde dans, samen met je partner of alleen. Of juist wegdromen, ontspannen en zo helemaal rechargen. Dat kan allemaal met muziek. En niet alleen naar muziek luisteren, maar ook muziek maken heeft aantoonbaar positief effect op je hersenen.


De zitzak - 100% bezet

Mijn huis ligt vol Terapy zitzakken, iets waar vooral ook de kinderen blij mee zijn! Zodra er vriendjes op bezoek zijn van mijn zoontje, springt iedereen in...


Hoe kies ik de perfecte zitzak?

Een zitzak is heerlijk om in te ontspannen en op te laden. Maar hoe kies je de juiste zitzak? Als eerste is het goed om te bedenken wat je belangrijk vindt. Comfort, uiterlijk, binnen of buiten, wasbaarheid? Zitzakken zijn er in veel uitvoeringen en materialen, dus er zit altijd iets voor je tussen.


Ontspannen door kunst of de kunst van het ontspannen

Als je moe bent en het gevoel hebt vast te zitten in de sleur van alledag is het goed om jezelf weer even op te laden om met een frisse blik naar het leven te kunnen kijken. De oplossing is niet altijd om lang uit te slapen of om op de bank te hangen. Juist door iets nieuws te proberen, kun je processen in je hersenen op gang brengen, die de nodige ontspanning bieden.


Wandelend vergaderen

Dat wandelen een positief effect kan hebben op je creativiteit is voor velen een no brainer. Niet voor niets maken zowel korte als lange wandelingen deel uit van de dagelijkse routine van talloze kunstenaars en wetenschappers, om hun geest leeg te maken en even te kunnen ontspannen.


Ongedwongen mediteren: 4 tips om het eens uit te proberen.

Zoals we onze apparaten opladen, is het soms ook noodzakelijk om onszelf weer op te laden. Mediteren is hier een goede manier voor en hoeft helemaal niet zo zweverig te zijn. Ga lekker zitten en lees even verder.


Even pauze?

Social media en internet zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. We hebben op die manier contact met de mensen om ons heen, blijven op de hoogte van het nieuws en doen inspiratie op. Toch is het goed om af en toe offline te gaan.


Vijf tips om weer in het werkritme te komen na je vakantie

Als je een fijne vakantie achter de rug hebt, is het soms lastig om weer in het werkritme te komen. Hetzelfde gebeurt vaak na het weekend. Hoe zorg je dat je de energie die je tijdens de vakantie of het weekend hebt opgedaan kunt vasthouden? Vijf tips om weer lekker en ontspannen aan de slag te gaan.:SHOWROOM OPEN
komende zaterdag
3 december
12u – 17u
ivm Sinterklaas
Jarmuiden 26-a
1046AD Asmterdam
020-614 50 90