Terapy blog –

Ontspannen door kunst of de kunst van het ontspannen

Als je moe bent en het gevoel hebt vast te zitten in de sleur van alledag is het goed om jezelf weer even op te laden om met een frisse blik naar het leven te kunnen kijken. De oplossing is niet altijd om lang uit te slapen of om op de bank te hangen. Juist door iets nieuws te proberen, kun je processen in je hersenen op gang brengen, die de nodige ontspanning bieden.

Wandelend vergaderen

Dat wandelen een positief effect kan hebben op je creativiteit is voor velen een no brainer. Niet voor niets maken zowel korte als lange wandelingen deel uit van de dagelijkse routine van talloze kunstenaars en wetenschappers, om hun geest leeg te maken en even te kunnen ontspannen.

Ongedwongen mediteren: 4 tips om het eens uit te proberen.

Zoals we onze apparaten opladen, is het soms ook noodzakelijk om onszelf weer op te laden. Mediteren is hier een goede manier voor en hoeft helemaal niet zo zweverig te zijn. Ga lekker zitten en lees even verder.

Even pauze?

Social media en internet zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. We hebben op die manier contact met de mensen om ons heen, blijven op de hoogte van het nieuws en doen inspiratie op. Toch is het goed om af en toe offline te gaan.

Vijf tips om weer in het werkritme te komen na je vakantie

Als je een fijne vakantie achter de rug hebt, is het soms lastig om weer in het werkritme te komen. Hetzelfde gebeurt vaak na het weekend. Hoe zorg je dat je de energie die je tijdens de vakantie of het weekend hebt opgedaan kunt vasthouden? Vijf tips om weer lekker en ontspannen aan de slag te gaan.:


SHOWROOM OPEN
komende zaterdag
3 december
12u – 17u
ivm Sinterklaas
Jarmuiden 26-a
1046AD Asmterdam
020-614 50 90